Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
T.40
csendes tag
válasz
#41635072 #8577 üzenetére
Szia! A PartNero Gsm - től van az Én telóm is. Az adásvételi szerződés egyben garipapír is, amin az 1 év gari bekarikázva, tollal van feltüntetve, mellette pedíg a dátum, ameddig érvényes. Mintha egy elsős töltötte volna ki, olvashatatlan. De Gari, és EZ a lényeg! Szia.
-
XaraX
addikt
válasz
#41635072 #4860 üzenetére
Hm,hibás vagy?
Valóban,de ez sajna nem orvoslható,úgy látom,sajnos előfordulnak születési hibák..
Ide illik egyik Ph.-s kolléga mondása,idézném:
"Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt"
Az ovi emléke még elevenen él benned,de hamarosan kinősz abból a korból valószínüleg,amikor az óvonéni/bácsi segítségedre fog sietni.
.............................................................................................
A topic címe tökéletesen vonatkozik rád,
Mindenki,aki olvassa e topicot,valamilyen véleményt alkot magában biztosan,ha ki nem is mondja,
Speed kimondta mások helyett is,sajnálom,hogy sikerült neki "jutalmat" intézned. -
djtoomi
addikt
válasz
#41635072 #4861 üzenetére
Nem tudom, én veled értek egyet, egyzser mikor írtál hogy akkor jöjjön, írt sms-t, te ha arra RÖGTÖN válaszoltál, akkor nem vagy hibás, ő siette el a dolgokat....
Másodszor meg valóban hibás vagy, hogy nem siemred az órát, vagy pedig 2-szer ovlasd el a priviket....
De másban ahogy ovlasom, enm vagy hibás.... -
Speed®
titán
válasz
#41635072 #4857 üzenetére
Leslie azért nem ír, mert unja már a magyarázkodásodat és a hazugságaidat.
Totálisan félreértelmezted amit írtam és még volt pofád modkerben kisírni egy tempbant is, de erről még a kiosztóval lesz egy kis eszmecserém.
A miattad beszopott ban után már nagyon tele van a tököm veled, kurvára nem érdekel mire mit és kinek hogy, a lényeg, hogy egy kis értetlen gyökér vagy, akinek ha magyarul írok, azt sem fogja fel, így maradok az angolnál: fuck off.
-
Speed®
titán
válasz
#41635072 #4852 üzenetére
1. Szerinted.
2. 2x szivattad meg, elsőnek a Kálvinra megbeszélt tali lemondásával, mikor már úton volt, másodszor a 7:20-8:20 témával. Meg közben még párszor azzal, hogy tologattad ide-oda a dolgot és állandóan azt vártad, hogy ő alkalmazkodjon hozzád, a mélyen tisztelt vevőhöz.
3. Ugyanannyi közöm van hozzá, mint bárki másnak. Ez a topik azért van, hogy a hozzád hasonlókról kialakuljon a megfelelő vélemény.
4. Benyögtél egy bocsot miközben beállítottad hülyének, őt is és Nyugdíjast is.
A jelentéktelenes okfejtést is sikerült félreértened, gratulálok. Nevetséges vagy.
Ezzel be is fejeztem, több időt pazaroltam rád az életemből mint kellett volna.
Az biztos, kedves Tel Elek, hogy velem az életben nem fogsz üzletelni -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
#41635072 #4841 üzenetére
Egyáltalán nincs. Soha nem mondtam ilyet. Viszont a véleményemet még mindig fenntartom, hogy szerintem suli után bőven tudnál jönni-menni, üzleti dolgaidat intézni. Ha akarnád..
Ha meg esetleg a szüleid nem engednek, időre kell hazaérned, ilyesmik, akkor priviben adok tanácsot, hogy kell "megnevelni" őketAz meg, hogy nem megyek le, lehetséges, hogy összefüggésben van azzal, hogy, ha mindenkihez lemennék, akkor nem lennék otthon, hanem leköltözhetnék az aluljáróba én is
Hozzád igy is mindig igyekeztem lemenni,mert tudtam, hogy sietsz, buszod megy, stb...
Gondolom elmondta azért, hogy hogyan jutsz el a Tavaszmezőre. Ha nem akkor megkérdezed, biztosan segit.
Az meg, hogy "helyben korlátozott" valaki, szerintem nem meglepő, illetve említésre sem méltó, mertz csak azt jelenti, hogy nem otthon ül a tv előtt az illető egész nap, ami természetes normális embereknél. Más kérdés, hogy én mondtam neked mindig is, hogy napközben enm tudok eljönni a munkahelyemről, de munkaidő után tudunk találkozni máshoil is. Ami meg neked nem volt jó. Tehát innentől kezdve,ha neked csak munaidőben jó, akkor sajnos "házhoz kell jönnöd", és ez nem csak velem lesz igy, jobb,ha picit szokod,mert azért emberek általában tovább dolgoznak, mint du. 1-2 óra. Neked meg addig van suli, utána gondolom tudsz egy picit "mászkálni" igy neked kell odamenni, ahol az illető üzletfél(nem csak én vagy Leslie, hanem bárki más, aki esetleg dolgozik)tartózkodik.
A másik ami szerintem nem csak nálam egy "elv", hogy ha én vagyok a vásárló, akkor házhoz megyek. Nahogymár majd még odahozzák nekem amit meg akarok venni
Vagy már ennyire 21.század van, csak én vagyok lemaradva?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
#41635072 #4839 üzenetére
De mi arról beszélünk, hogy te akkor sem mész sehova, ha nem vagy a suliban,mert akkor egyből sietsz haza,mert kihűl az ebéd
Nade ezt is kár volt megirnom. Mostmár mind1. Nem akarok én veled konfliktust, inkább csak jelezni akartam már az elején is, hogy szerintem elvárható ennél több rugalmasság. Mondom szerintem! Aztán lehet nem jól gondolom.
Másik meg, hogy az serintem tényleg vicc, hogy azért nem mész el a Tavaszmezőre, mert a 8.ker.-benm van. Lehet túl sok filmet nézel, vagy a szüleid beszélik tele a fejed, de azért nem kell ám oda golyóálló mellény -
fuzik
aktív tag
válasz
#41635072 #4837 üzenetére
Most nem igazán értem a dolgot.... az első találka hogyan is volt? Megbeszéltetek valamit, és nem ért oda - vagy megbeszéltetek valamit, és te önkényesen előrébb hoztad, amit Ő nem tudott teljesíteni? Nagyon nem mindegy, hogy melyik változat történt.
Nem érsz kevesebbet - de a tapasztaltak miatt a friss tagokkal szemben van némi bizalmatlanság. Ez is csak egy közösség. Ki kell érdemelni bizalmat és a megbecsülést. Te kiérdemlted már?
Ha valaki annyira korlátozott módon elérhető, és annyira mozgásképtelen mint te - az legalább tartsa magát a megállapodáshoz, és ne tologasson egy percet sem. (szvsz)
-
poffsoft
veterán
válasz
#41635072 #4829 üzenetére
"az első, akire tényleg megorroltam, mert 60 napos kis újoncként"
nem a szómenésed miatt újoncozott, hanem a 60 napod miatt az ő 800-ával szemben...
Nem szólnék bele, de a stílusod egy picinység erős. Ha hosszabb terveid vannak a közösségben, kicsit visszavehetnél ...
Persze nem kötelező -
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
#41635072 #4825 üzenetére
Neki nem volt szófosása, de régebbi tag, neked viszont alaposan fel van fújódva az önérzetmirigyed. Kicsit nézz körül a portádon. Azok alapján amit a többiek írtak rólad, hasonlítasz djtoomira. Én erre nem lennék büszke a helyedben
Ja, mivel csicska kvázi-tag vagy, meg se látom amit írsz, ne erőlködj a válasszal -
Xirtam
veterán
válasz
#41635072 #4825 üzenetére
Így végigolvasva a hsz-eket én, mint kívülálló csak annyit fűznék hozzá, hogy ha te RANG alapján ítélsz el másokat, akkor szerintem semmi keresni való helyed nincs itt! Leslie_K. mellet döntök a kép meg nevetséges, hogy teszt oldal, avagy sem. Nőj fel kicsi cserebogár!
-
válasz
#41635072 #4818 üzenetére
1. Igen, de én üzletelek a PH!-n több, mint 800 napja.
2. Időben odaérni? Megbeszélt találka előtt írsz fél órával, hogy legyek ott öt percen belül...
3. Mi az, hogy megközelíthetetlen? Azért aki a Kálvinról nem talál oda a Tavaszmező utcába úgy, hogy elmondom neki, hogyan kell menni, az inkább csak hallgasson. A 9-es buszról leszállva alig kellett volna sétálnod 3 percet.
4. De hogyan lehet félreolvasni a 7:20-at, amikor még te írtad, hogy akkor találkozzunk? Tudtommal te vagy a kisiskolás, akinek reggel nyolcra bent kell lennie, nem?Igen, nincs egy nyavalyás fényképezőgép itthon, mert én inkább hardverre költök, a telefonom pedig nem mai darab, így kamera sincs benne. Ebben mi olyan hihetetlen? Engem nem a szüleim tartanak el, hanem arra tudok költeni, amire a fősuli mellett megkeresem a pénzt. A fotót pedig a szomszédom 6230i telójával csináltam, de aki erre azt mondja, hogy tesztoldalról van: KÉP
Ennyit rólam? Több hazudozást nem szeretnél? Akkor miért írtad meg ezt a hozzászólást egyáltalán? Mindegy, részemről ennyi volt, egy biztos, többet nem fogok veled üzletelni és a sok PH!-s pajtásom szerintem példámat fogja követni. Sajnálom, hogy így alakult, jobb szerettem volna, ha a mai utolsó esélyedet nem lövöd el.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest