Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Dell notebook topic
- Google Chromecast topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Aktív témák
-
TalkCafe del Mar
tag
OFFTOPIC On
vituska.. a topic tényleg nem AMD vs. Intel úgyhogy ezt a részt mellőzök. Szerintem az Intel akkoris messze jobb. Nem múlt héten léptem a szakmába és volt alkalmam kipróbálni szinte mindenféle AMD és Intel procit. Kezdve onnantól, hogy az AMD belekontárkodott a nagyok dolgába. És akkoriban kb el is vágta magát. Szerintem 1 gépnek nem csak játékra kell jónak lennie. Másrészről nem 1 program mondta azt, hogy nem hajlandó müxeni AMD-n.. pl Winamp 3...
De persze kinek mi tetszik. Nem kétlem, hogy értenél a gépekhez, hisz nem ismerlek, de tudom, hogy mik a saját tapasztalataim, és nem csak azért utálom az Advanced Micro Device-eket, mert nem úgy írja a nevét, hogy Intel...
OFFTOPIC Off
Bocsi, az offolásért :)
Vissza a Tmához. Deepwell, neked a Freelancer mikor akad, dolgozik a vinyó, vagy sem?
Mert nekem mikor +akad, olyankor mindig a vinyó a ludas. Igazán csak az érdekelne, hogy MIÉRT?!? Nem lehet a 40-es lassabb, mint a 20-as. És mérés alapján nem is az.
Aktív témák
- Windows 10
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest