- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Házi erősítő építése
- Androidos tablet topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Naszóval:
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Leteszteltem a fegyót először szobában, 4-5 méterről az A4-es lapra nyomtatott céltáblát nagyjából átviszi, szabadban 25-35 méterig viszonylag pontosan lehet lőni vele, szélvédett helyen. Engem meglepett, hogy kábé a 15 méterre helyezett céloknál egy picit felfelé kanyarodik a golyó. Gondolom, ez a lövedék megpörgetése miatt van, a gravitáció ellensúlyozására, hogy minél nagyobb legyen a max. lőtáv.
A hozzá adott príma minőségű lőszerek nagyon jók, egyszer sem ragadt be semmi. Vigyázni kell vele, mert nagy a tűzgyorsasága, és pillanatok alatt ki lehet vele köpetni az egész tárat. (Én játékban valószínűleg 2-3 lövéses kombókkal fogok operálni...)
Ahogy én látom, épületharcra, vagy sok fedezékes terepen mindenképpen jó kis pisztoly lesz ez, persze egy nagyobb lőtávú fegyver (mondjuk shotgun) mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest