Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tán szintén zenész?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lényeg, hogy nagyon szépen összefoglalta a mondókáját. Azért én a KÖTELEZŐ VÉDŐSZEMÜVEG részt jobban kiemeltem volna. A játékok meg valóban lehetnek egyszerű hentelések, szektorosak, stb. A tárházuk még a BF, a CoD(2) és a CS ''kódjelű'' számítógépes játékokat is felülmúlja változatosságban. Nagyon jó kis elfoglaltság, nagyon jókat lehet így játszani. Második gyerekkornak sem rossz, jobb, mint a G.I.JOE-katonásdi! De én ahhoz drágállom, hogy csak úgy brahiból egy 30-ezres gázos full-fém beretta fityegjen a falamon otthon. Na meg ez is lőfegyvernek számít a törvény szemében, ehhez méltó módon szabad csak bánni vele és pl szállítani. Meg ugyanaz van vele, mint a gázrisztó pisztolynál: ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, de nem mindegy, hogy az emberre egy tár borsport lőnek, vagy egy tár 9mm-est.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Okos Otthon / Smart Home
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)