- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tán szintén zenész?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lényeg, hogy nagyon szépen összefoglalta a mondókáját. Azért én a KÖTELEZŐ VÉDŐSZEMÜVEG részt jobban kiemeltem volna. A játékok meg valóban lehetnek egyszerű hentelések, szektorosak, stb. A tárházuk még a BF, a CoD(2) és a CS ''kódjelű'' számítógépes játékokat is felülmúlja változatosságban. Nagyon jó kis elfoglaltság, nagyon jókat lehet így játszani. Második gyerekkornak sem rossz, jobb, mint a G.I.JOE-katonásdi! De én ahhoz drágállom, hogy csak úgy brahiból egy 30-ezres gázos full-fém beretta fityegjen a falamon otthon. Na meg ez is lőfegyvernek számít a törvény szemében, ehhez méltó módon szabad csak bánni vele és pl szállítani. Meg ugyanaz van vele, mint a gázrisztó pisztolynál: ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, de nem mindegy, hogy az emberre egy tár borsport lőnek, vagy egy tár 9mm-est.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)