Hirdetés
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Na néhány tapasztalat a JG AUG műtétéből. Nem én csináltam, mert az még új, csak aszisztáltam.
-GB jól össze van rakva de szelel a dugasz-tömítés teflonszallaggal és voila
-Hézagolás nem az igazi, mindenképp átnézést igényel
-A henger vagy mi a neve, sajnos koptatja a fogait, ezért hamarosan elforog a motor-Fémre lesz cserélva.
-A műanyag hopup háznak a nozival találkozó részéből letörtem egy darabot, de ennek nincs érezhető negatív hatása...szóval komoly gond nincs vele, de mégis csalódtam a kínaiakban.
A belső cső "nem kicsit-NAGYON" jobbra és lefelé ferde...Még a végén kiderül, hogy miért nem bírtam soha senkit eltalálni 25 méteren túl...
Ennek ellenére a Guarder 50-es gumival és red dot célkereszt-utánállítással, most 30 méteren egy sörösdobozt eltalálok lazán. Jó kis fegyver ez az Aug, ha van egy szaki aki ért hozzá és megcsinálja. Gyári alap állapotban ki kell fogni egy jót, és nekem ez nem jött össze...
Mindenkinek sok szerencsét, aki most vesz kínait!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest