- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Nekemis CM.028 van, feltűnően hangos volt a GB, szétszedtem, és egy gram zsír sem volt benne. Most kapott egy kicsit és sokkal csendesebb lett. 15m-ről márcsak horpasztja a sörösdobozt. Bár lehet ha fix helyre tenném akkor úgyis szakítaná. Én csipesszel szoktam felrakni a szárítókötélre
. Ha a hop-up-ot állítom, kicsit a cuccok alá kell célozni, mert akkor felfelé hord kicsit. De legalább nem kóvájog a golyó. Nekem pont olyan jutott, amiben hop-up, meg rézcső, meg CA fogaskerekek vannak
. Az ára 23 500Ft volt. Persze gari nélkül, de bontatlan csomabolásban.
Pisztoly dologra térve, énis gondolkodtam, hogy kéne venni egyet, de ugye az AK mellett nem nagyon használja az ember. Lecsaptam egy KWC Colt Delta Elite-re, a héten talán meglesz, azt 4500-ért sikerült, használtan, de fullos állapotban.
Azok közül énsem tudtam választani, azt tudja mindenki, hogy a Socom a legjobb, csak olyan rettenetesen ronda, és nagy... Az USP is ugyanaz, csak rövidebb cső, mind2-nek vastag a markolata, kényelmetlen. Vmiért Cybergunt nem vennék, pedig jól néz ki, hogy műxik a szánakasztó. Ha mindenképp Cybergunt akarsz, akkor inkább a SSSP2340. Pontosságát, erejét nemtom, de kinézetre ez a jobb.
A Maruik közül meg egyértelmű, hogy Glock.
[link] Itt sok spring fegyóról van info.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest