- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #3748 üzenetére
Most meg elindult, kb. tíz perccel később.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Ainol Novo 9 Sparkom van, (CT féle CM10 ROM-al), tökéletesen működött még a hét elején, aztán lemerült, ezért kedden feltettem töltőre és két-három napig rajta volt (rohanós időszak, nem is igazán foglalkoztam vele), majd levettem a töltőről és nem kapcsoltam be (úgy voltam vele, hogy majd amikor szükség lesz rá). Ma szükség lett volna rá, de amikor be akartam kapcsolni, felkiáltójeles akkumulátor fogadott. - Sebaj, lemerült - gondoltam, ám amikor fel akartam tenni töltőre, a szokásos töltésjelző helyett csak egy piros akkumulátor ikon jött. Ilyenkor mi van? -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #3545 üzenetére
Feltettem a ChristianTroy féle CM legújabb verzióját, külsőre sokkal jobban tetszik, szépen testreszabható, az akkuhasználat miatt aggódom picit, de majd kiderül.
Mekkorára kell méreteznem egy fotót hogy ne törje össze amikor berakom háttérnek?
-
Sir Riccio
addikt
Mondjuk stock külsővel is lehet gyors valami. Nyilván azért moddolják a felületét is ezeknek a cuccoknak, mert attól lesz egyedi, ha csak simán gyors meg használható, attól nem fogja tudni ránézésből bárki, hogy pontosan kinek a munkáját dicséri, csak szépérzékük meg nem nagyon van a moddereknek sajnos.
Körbenézek még és megírom majd a tapasztalatokat!Köszönöm a segítséget!
-
Sir Riccio
addikt
Sebességproblémák úgy néz ki, hogy megoldódtak (kopp-kopp) viszont furán csúnya ez a ROM (valószínűleg én vagyok ízlésficamos). Nincs ennek véletlenül egy stock külsejű verziója?
-
Sir Riccio
addikt
Megpróbáltam, kikapcsolt (gondolom talán bootloader módba ment vagy ilyesmi) aztán nem talált neki drivert a windows és közölte a PhoenixSuite hogy nincs eszköz amit frissítsen. Gondolom kellene neki valami driver. Van tipped, hogy mi lehet?
Második körben elkezdte a dolgot, megkérdezte, hogy formázza-e az eszközt, mondtam, hogy ne, majd kiderül.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #3531 üzenetére
Vicces kis kütyü ez.Időnként batár lassú időnként meg jó!
Valakinek tipp valami jó ROM-ra?
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Ainol Novo9-re próbálta már valaki ezt? Most a "novo9-Spark-20130712-SG-V1" build számú van rajta, lehet, hogy a linkelt újabb (gondolom a 422 nem a dátumra hanem a 4.2.2-re vonatkozik)? Amúgy a mostani kicsit lassúcska, meg néha FC-zik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest