Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nem tudom megítélni, hogy mennyire átverés és lufi.
Mindenütt tolják azt, hogy hű de mindent is tud generálni ai, de lehet szemfényvezsztés a többsége, hogy befektetéseket szerezzenek. Majd idővel kiderül.A nocode is nagyon ment egy időben, de az sem váltotta meg a világot.
-
ha3flt
tag
Próbálok tájékozódni ebben is, hogy mire lesz alkalmas a mesterkélt intelligencia a programozásban és annak melyik területein, de nem tudtam még túl sokat kisütni a különféle munkákból, persze több elméleti anyagot is kellene keresgélni, csak közben élni sem árt egy kicsit, ill. még csak most forr ki sok minden szerintem. Az "általános célú" ChatGPT is be tud segíteni sok mindenbe, lassan fél éve vagyok már előfizető, de fogalmam sincs, meddig lehet majd eljutni vele a közeljövőben (különösebb hw-fejlődés nélkül is).
Talán más megközelítés kell: domain specifikus nyelvet, annak a kiszolgáló kódját lehetne előállíttatni vele, és abban utána manuálisan könnyedén legyárható a kívánt szoftver...
-
buherton
őstag
Erre kíváncsi lennék, hogy hogyan fejezi be. Nincs esetleg valami demó erről? Mostanában kezdtem el játszni a GH Copilottal, de az egy picit más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest