Aktív témák
-
Nag
csendes tag
Sziasztok.
Már másfél napja próbálok megoldani egy problémát sikertelenül:
Elfekvő alkatrészekből egy gépet probáltam összerakni. Konfig: AMD Athlon 1800+, Abit KX7 - 333 alaplap, hálókártya, 256 mb ddr 333 memória, inno 3d mx 440 64mb vkártya.
Hibajelenség:
Összepakoltam az alkaltrészeket és első bakapcsolásnál minden okés volt kivéve hogy cmos hibát jelzett a gép (nem tudta betölteni az értékeket ezért defalult setting jelöléssel indult. )
Ekkor hosszan lenyomott power gombbal ki kellett kapcsolnom a gépet és azóta hiába kapcsolom vissza a videokártya nem kapcsolja be a monitort.
Megróbáltam kivenni és újra behelyezni a videokártyát, de az AGPből való kihuzás közben
bekapcsolta az egyébként kikapcsolt gépet.
Ezután megprobáltam egy másik videokártyával. Annál is ugyanaz a jelenség történt. (Induláskor nem kapcsolja be a monitort, kihuzásnál bekapcsolja a gépet.) Ez a második vkártya egy másik gépben tökéletesen müködik.
Van valakinek ötlete?
Minden hozzászolásért hálás lennék.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest