- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Hozzáértőktől kérddezném, ezek a kártyák közül melyik működik jól Win7 32bit-es rendszeren és a legjobb választás? (van hozzá rendes driver)
Radeon 9200
Radeon 9550
Radeon 7000
Radeon 9800 Pro
Geforce FX5500
Geforce FX5200 -
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy agp-s videókártyát itthon, amit ki szeretnék próbálni, hogy jó-e, de nincs már agp-s alaplapom, így a kérdésem a következő: Szerintetek hol tudom kipróbálni? Magánszemély, szerviz, bármi szóba jöhet!
A válaszokat előre is köszönöm!
-
zsori_peter
tag
most találtam rá erre a topikra,elég nosztalgikus érzéseim támadtak!
-
niekone
csendes tag
Sziasztok!
AGP-s videókártya csere után semmilyen agp-s kártyát nem ismer fel a gépem,indításnál fekete kép a monitor csak villog. BIOS-ban AGP engedélyezve van. Eddig egy 128MB-os NVIDIA GeForce 6800LE volt ami megfelelően működött de cserélni akartam egy 512MB_os ATI Radeon Sapphire HD3650 128bit-esre. Drivereket hiába telepítem fel előre semmi se. Valaki esetleg tudna segíteni?
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ősrégi AGP-s videokártyám, de nem tudok rájönni a típusára. Annyit tudok, hogy Manli. Valaki tudna segíteni milyen úton induljak el a kutatásban? -
Rollee
aktív tag
válasz
Tex Murphy #3273 üzenetére
Szia!
Próbáltam xp-vel is, meg ati 8.12 AGP Hotfix-es driverrel, de nem sikerült.
Amúgy ez csak egy projekt volt, van másik gépem(laptopom) itthon amit minden nap használok.
Szóval feledtam, majd ha lesz több idöm próbálkozok még vele.
Üdv. -
Tex Murphy
tag
Tényleg, nincs valakinek tapasztalata GeForce 7950 GT AGP-vel kapcsolatban?
-
Tex Murphy
tag
Hi,
Nekem is hasonló problmám van.
Asrock AM2NF3-VSTA
AMD X2 3600+
HIS HD4670 AGP
A rossz hírem, hogy ez sosem fog menni együtt, mert az nForce3 platform nem támogatja XP fölött az ATI kártyákat. Próbáld meg NVIDIA-val. Mivel nekem ATI van itthon, biztosat nem tudok mondani, hogy mennyire megy vele. Netes forumokból van az info. Meg a sok-sok órányi szívásból, hogy XP fölött semmi sem látja a kártyát. Csak, mint szabványos VGA. Bravo.
Én Catalyst 14.4-gyel használom. Azzal pöpec.
Amúgy szeretnm kipróbálni egy GeForce 7950 GT AGP-vel, de ilyet itthon nem találok. Többi NVIDIA kártya meg visszalépés lenne a mostanihoz képest.
Szerintem vagy keresel egy jó árú nem ATI-s kártyát, vagy válts platformot. APU-s AMD-kben elg korrekt VGA van, olcsón meg lehet úszni. -
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-K8NS (rev. 1.x) alaplapom, raktam bele egy AGP-s SAPPHIRE HD 3650 512MB DDR2-es VGA-t. Felraktam az ajánlott Catalyst 13.9-est, de még sem műxik.
Csak az AMD VISION Engine Control Center van fenn telepítés után.Ezt írja ki:
Megjelenítés:
Videokártya Szabvnyos VGA grafikus adapter (16 MB)
3D gyorsító ATI Radeon HD 3650 AGP (RV635)
Képernyő Általános PnP képernyő [NoDB]
[ Szabvnyos VGA grafikus adapter ]
Videokártya tulajdonságai:
Eszköz leírása Szabvnyos VGA grafikus adapter
Adapter leírás VGA
BIOS leírás 01.00
Lapka típusa ATI ATOMBIOS
DAC típusa 8 bit
Memória mérete 16 MB
Telepített illesztőprogramok:
vga 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)
framebuf 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)
vga256
vga64k
PCI / AGP videó
Eszköz leírása Eszköz típusa
ATI Radeon HD 3650 AGP (RV635) Videokártya
ATI Radeon HD 3650 AGP (RV635) 3D gyorsító
GPU
[ AGP 8x: ATI Radeon HD 3650 AGP ]Eredeti Win 7 64bit fut rajta, proci AMD Athlon 3700+, 2GB Ram, 550W-os minőségi táp(próba képpen volt benne egy 850W-os is, de azzal sem volt semmi változás), Samsung 19"-os monitor.
Szóval mi lehet a hiba?
-
perge666
veterán
Üdv.
Látom nem nagyon pörög a fórum de beírok,hátha valaki tudna segíteni nekem.Szerzek egy régi gépet ami kint a filagóriába lesz,zenehallgatásra,1-2 divx videó,meg pár régi játékot tervezek feltelepíteni rá.
Ja meg odakint netezni se lenne rossz vele.Asrock 775i65G alaplap
Intel® Celeron® D Processor 347 - 512K Cache, 3.06 GHz, 533 MHz FSB
DDR1 400MHz ramok 1x512MB+1x256MBAzt szeretném kérdezni,hogy 2-3 ezer ft körül kapok olyan VGA-t,ami a célnak megfelelne?
Találtam jópárat,de nem tudom melyik lenne jó vétel. -
szöggi
csendes tag
Sziasztok!
Egy 3 ghz-es P4 mellé milyen videókártyát érdemes venni, amit még ki tud hajtani?
-
makkai
aktív tag
üdv!
Apósomnak karácsonyi ajándékként beszereztem egy ASUS AH3650 Silent AGP kártyát, Hogy tudjon végre normálisan youtube videókat nézni, de az alábbi problémába ütköztem.
Ha feltelepítem a flash playert, akkor szaggat mint állat, a processzor 100%-on teker, ebből gondolom, hogy nem a vga számol, de elérhető az 1080p felbontás is.
Ha a firefox-ban letíltom a flash playert, akkor csak max 720p érhető el, viszont a proci csak 40-60%
-al teker, dolgozik a vga.Ez mitől van? Valami beállítási dolog? ha igen, akkor mit és hogyan kellene beállítani.
Konfig: alaplap: asus p4 p800e deluxe
proci: p4 Intel pentium 3,00 GHz HT (prescott)
mem: 2 GB DDR-400 (4x 512MB)
vga: asus AH3650 silent AGP 512 MB ddr2
táp. 400W
rendszer: Win7 32bit -
tallica
csendes tag
Sziasztok!
HD3850-es videókártyánál normális, hogy ki-be kapcsol a ventilátorja?
-
nebulo
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy szüleimnek akarok egy olcsó Trinity-s netezös gépet összerakni a jelenlegi még 2005-ben vásárolt Sulinetes masina helyett. Viszont arra gondoltam, jó lesz nekem a "régi" gép eljátszogatni ha néha napján haza látogatok. Alapvetően 2005-2006 környéki játékokra gondolok, amik még XP-t szem előtt tartva készültek (Spliner Cell - Chaos Theory, HL2, COD2, GTA San Andreas, NFS Carbon, The Elder Scrolls IV - Oblivion, stb.). A gépben ez van: AMD Attlon 3000+, 2x512 333 Mhz RAM, ATI Radeon 9550 128 Mb passzív, az alaplapról lövésem nincs, de nem valami márkás és egy 400 W no name táp. Szóval ebbe keresnék valami használt VGA-t, maximum 10e körül a fentebb játékokhoz. Nem nagyon értek a dologhoz, ezért kérek valami tanácsot, milyen modellt keressek.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
bugizozi
őstag
válasz
Ereshkigal #3261 üzenetére
Akár az is, de az nem passzív [link]
-
bugizozi
őstag
válasz
Ereshkigal #3259 üzenetére
Szia!
Ha tényleg szükséges a passzivitás akkor Asus HD3450 silent. Ha nem akkor az e kártyától föntebb levőek jók lehetnek, már támogatják a HD filmek lejátszását. (nekem pl HD4650 van, szerintem annyira nem vészes a hangja)
-
Ereshkigal
őstag
Össze szeretnék rakni otthoni maradék alkatrészekből netezésre/archiválásra (dvd)/esetleg filmnézésre (max 720p) egy gépet. AMD Sempron 2800+ procim van hozzá, AGP-s alaplappal. Ehhez keresnék passzív hűtésű AGP-s kártyát. Mi az, amit még van értelme beszerezni ehhez a procihoz?
-
bugizozi
őstag
válasz
adriankoooo #3257 üzenetére
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
Felélesztem ezt a régi topikot egy kérdés erejéig.
nosztalgiázni szeretnék és feléleszteni a régi gépemet, egy két régebbi játék elejéig. A graf kártyám sajnos nem jó benne, a gép csak AGP-t tud. Mik voltak régen a csúcs kifutó modellek, amiket most meg lehetne venni aprópénzért?
a gép se egy sebességbajnok, abit kd7a + sempron 2200. Minden segítséget köszönök.
-
XmoD
senior tag
Hali!
Valakinek valami tapasztalata az Intel Placer E7505 chipsettel vga tamogatas teren? Illetve 2gb ram melle es 2db xeon proci (3,06 ghz, single core, s604) melle milyen kartyat erdemes beszerezni h. a mostani flash videok ne szagassanak es hardveres gyorsitast tudjanak a flashel ?
Jelenleg egy nVIDIA Quadro4 980 XGL van a gepben, de ez fullscreen flash videoknal mar szaggat ...Valaszokat elore is koszonom
-
tallica
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani melyik a most elérhető legjobb AGP-s videó kártya? (Játékhoz kellene.)
Ebbe a gépbe akarom venni:alaplap: MSI PM8M-V H
cpu: Intel Pentium 4 530/530J (1M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB)
memória: Kingmax MPXD42F-D8KT4B 1 GB PC3200 DDR SDRAM (2 db)
500 W táp -
Kiscsőke
aktív tag
Hali!
Kapott egyik kollégám egy Dell gx270-es gépet a munkahelyen! 2x1 gb memória lesz benne már beszerzés alatt! 2.4-es pentium proci van benne, azt nem tudom, hogy 533-as vagy 800-as az fsb-je! Az lenne a kérdésem hogy Full hd-s filmeket milyen videókarival tudna rajta gond nélkül nézni? Ha lehet ne csak 1 típust mondjatok! A segítséget előre is köszönöm! -
bugizozi
őstag
válasz
Marcell1980 #3246 üzenetére
A géped elbírná, viszont az a kérdés, hogy mire használod? Ha csak netezel, akkor a 3450 is elég, ha játszol, akkor jobb a 3850, viszont akkor a procin húzni kellene, hogy jobban kihajtsa a karit.
-
Marcell1980
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.Van egy konfim,és azt szeretném megtudni hogy elbírja a VGA-t.amit beleszerenék venni.
Alaplap neve Asus P4P800-VM
Busz típusa Intel GTL+
Effektív órajel 400 MHz
Busz szélessége 64 bit
CPU foglalatok 1 Socket 478
CPU típusa Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) virtuális 2magos
-Intel Hyper-Threading technológia támogatás
-Új energiakialakítás támogatja az Intel új generációs Prescott CPU-ját!
1 GB 400mhz DDR dualban.
AGP-s VGA
350w-os táp
Amit beleakarnák rakni,az egy ATISapphire HD 3850 AGP videokártya 512MB/256bit GDDR3, fog e ennél jobban működni,mert most egy ASUS AH3450 256mb-os 64bites karim van.Nagyon sűrgős lenne a segítségetek.Előre is köszi mindenkinek -
_csocso_
senior tag
válasz
ebeni95 #3243 üzenetére
Szia! Innen szemezgessél! A 3450 elég erős kari a maga módján, HD video gyorsítást is tud megfelelő progival, de nem biztos, hogy az alaplapod támogatja, mivel már viszonylag új fejlesztésű. A 6200-as nvidia, meg valószínű alig-alig lehet erősebb mint a meglévő integrált. Ki kellene próbálni, mielőtt megveszed.
-
ebeni95
tag
válasz
ebeni95 #3242 üzenetére
Specifikáció:
-HP D530 SFF ház.
-Pentium IV 2,66 GHz processzor
-512 MB DDR ram (2x256MB)
-40 GB ide HDD
-gyári alaplap (pontos nevét nem tudom)
*Intel i865G chipset
*Intel Extreme Graphics 2 alaplapi VGA vezérlő
*1 x AGP slot alacsony profilú kártyához (8x)
*AD 1981B alaplapi hangvezérlő
*Broadcom NetXtreme BCM5782 10/100/1000 alaplapi hálózati vezérlő
*2 x SATA csatlakozás
*6 x USB
*1 x soros (RS-232) port
*1 x párhuzamos (LPT) port
*2 x PCI bővítőhelyÍgy hirtelen ezek jutottak az eszembe, remélem tudtok mondani egy hozzá illő kártyát!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
ebeni95
tag
Sziasztok!
Egy HP D530 SFF gépbe keresek alacsony profilú videokártyát.
A kérdésem az lenne, hogy nVIDIA és Radeon kártyák közül melyik a legjobb, a fenti kategóriában, ami még nincs csillagászati áron?Előre is köszönöm!
Üdv!
-
Badman 4ever
őstag
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Badman 4ever #3239 üzenetére
Hát igen az egyik legjobb találmánya volt az intelnek a tualatin, csak hát futtatni kellet a P4-et sajnos!
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Badman 4ever #3235 üzenetére
Nagyon köszi!
Ezt nem is mertem gondolni! Tualatin magos a P3-ad? Sokáig kerestem a régi gépembe de csak cerká-t kaptam annak idején! -
Badman 4ever
őstag
válasz
Kiscsőke #3234 üzenetére
Szia!
Gyakorlatilag bármelyik AGP-s kártya működik a 4X-es AGP csatolóban. Nálam például egy 1,4 GHz-es Pentium III-S mellett fut ilyen bővítőhelyen egy ATI Radeon HD 4650 AGP, de előtte egy HD 3650 GDDR3 AGP volt benne. Ezeknél csak a HD 3850 AGP és a HD 4670 AGP gyorsabb és újabb kártya nem is készült ebben a csatolófelületbe. A HD 4000-es kártyák előnye, hogy gyorsítják a HD videókat és még a Flash tartalmakat is, tehermentesítve a központi egységet és SSE2-es processzor mellett elérhető az OpenCL is.
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Látom nem sűrűn látogatják de azért megpróbálok választ kapni!
Van egy munkatársamnak egy ősrégi konfigja! Nem szeretné lecserélni egy újra mert jelenleg anyagilag nem áll valami jól! Annyi lenne a kérdés, hogy melyik az a legerősebb videókártya amelyik 4-es agp slotban elindul! -
jozsatibold
csendes tag
Sziasztok! MEg lehet oldani, hogy az fx5500 tamogssa a shader model 3.0-t?
-
bugizozi
őstag
Ha előtte jó volt, most meg nem, akkor az nem a proci hibája, ő kihajtja amennyire tudja a vga-t. Ha megvan még a régi kártya akkor próbáld meg, hogy visszateszed azt, és jó lesz e. Illetve még azt is megpróbálhatod ha van kedved/időd hogy teljesen újrateszed a géped az Ati-s kártyával, hogy akkor mit mutat. Ha ezek nem jönnek be akkor részemről passz.
-
forjam
csendes tag
help
-
forjam
csendes tag
Üdv all!
Kérdésem lenne a gépembe beletettem egy sapphire hd 3450 (512mb) videokártyát és elötte pedig egy nvidia fx5500 (256mb) szuperált benne.
Játékoknál tapasztaltam h a 3450 kari miatt lagol pld. egy 1.6 counter is s egyéb játékoknál is tapasztaltam h sokkal rosszabb a kép minősége mint a régi videókarimmal.
Lehet h a procim nem tudja kihajtani az új karit és a régi karimat meg teljest kihasználtságra bírja?
Kérném segítségeteket!
Esetleg a veszek bele jobb procit megoldódik a gond ?
http://ark.intel.com/products/27122/Intel-Celeron-D-Processor-341-(256K-Cache-2_93-GHz-533-MHz-FSB) -
forjam
csendes tag
Üdv all!
Kérdésem lenne a gépembe beletettem egy sapphire hd 3450 (512mb) videokártyát és elötte pedig egy nvidia fx5500 (256mb) szuperált benne.
Játékoknál tapasztaltam h a 3450 kari miatt lagol pld. egy 1.6 counter is s egyéb játékoknál is tapasztaltam h sokkal rosszabb a kép minősége mint a régi videókarimmal.
Lehet h a procim nem tudja kihajtani az új karit és a régi karimat meg teljest kihasználtságra bírja?
Kérném segítségeteket!
Esetleg a veszek bele jobb procit megoldódik a gond ?
http://ark.intel.com/products/27122/Intel-Celeron-D-Processor-341-(256K-Cache-2_93-GHz-533-MHz-FSB) -
gregmaui
csendes tag
Sziasztok!
Összerakok egy régi agp-s konfigurációt, a következő alkatrészek vannak benne:
Asus P5PE-VM alaplap , Dual-core E2200 processzor , 2 GB DDR 400MHz RAM,
és egy 400W-os táp.Viszont van két kártya amit belerakhatnék egy Asus AH3450 és/vagy egy Gainward 7600GT.
A kérdésem annyi lenne hogy melyik kártyát érdemes belerakni?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
crysis 2011 #3222 üzenetére
Leggyorsabb AGP VGA: HIS HD 3850 IceQ 3 Turbo
-
bugizozi
őstag
válasz
crysis 2011 #3222 üzenetére
talán az Ati HD4670
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
melyik a legerössebb agp vga -
Petyyyyy
addikt
válasz
GeForce210 #3218 üzenetére
Bár nem a sötét oldalon állok, de inkább a Zotac 9800GT AMP!
Egészen egyszerűen erősebb, valamint a dx10 és SM4 is mellette szól. Hűtésre figyelj, akár 75 fokig is felkúszhat a mag hőmérséklete -
Petyyyyy
addikt
válasz
GeryFlash #3219 üzenetére
A kettő közül mindenképp az X1950-et javaslom.
Pro: 256 bites membusz (3650-nél csak 64bit)
DDR3 memória
Kontra: -
Tulajdonképp minden tekintetben jobb a 3650-nél, de ha egy mód van rá 512-es X1950-re érdemes váltani. Innen javaslom olvasd el a legelső hozzászólást végig. A hűtésre kell ügyelni leginkább.
Táp tekintetében pedíg mindíg egy jobb minőségű legalább 400-as tápot ajánlanak. A lényeg ami a dobozon is látható, hogy a 12V ágról meglegyen 30A. -
GeryFlash
veterán
Melyikkel cseréljem le a 7600Gt-met? X1950 256Mb ddr3 3650 512Mb ddr2? vagy Melyik a jobb kártya? egy 3Ghz-es HT proci mellé menne, fifa11hez (eldöcögne, érzem) Tpmb Raider Underworld, stb.hez kéne.... És mennyivel nagyobb a fogyasztásuk mint a msotani 7600Gt-mnek (256megás)? most egy 300wattos delta tápom van, egyenlőre stabil a gép
-
GeForce210
csendes tag
Zotac 9800GT AMP! PCI-E: -512MB fizikai memória
-256bit
-Gddr3
-OpenGL 2.0
-Direct X10
-GPU: 700mhz
-Shader Clock: 1700mhz
-Memory Clock: 2000mhzVAGY
Sapphire X1950 Pro 512MB DDR3
FONTOS ÉS SÜRGŐS LENNE LÉCCIVES
Köszi
-
Ricco_hun
senior tag
Belinkelném ide is a kérdésemet, hátha hamarabb kapok választ.
-
nano222
csendes tag
Üdv
Lenne egy kérdésem aki tud segítsen van egy ős régi alaplapom Asus P5-PEVM és tudni szeretném hogy ebbe az alaplapba max mekkora VGA fér belle és a viccet fére téve nem a VGA hosszát értem.
Köszönöm
-
Chris8803
csendes tag
Sziasztok! Nagyon szeretném a segítségeteket kérni, mert már az őrületbe kerget a gépem!
Gép konfi. :
Alaplap: Gigabyte GA-8i865GMK-775
Processzor: Intel p4 3 Ghz
Ram: 1.5 Gb DDR1 400 mhz
Táp: 350mhz
VGA: Sapphire radeon Hd 2600 XT Agp 512 mbKövetkező a probléma:
Játék közben ( Nfs undercover, Sims 2) vagy akár csak simán netezés közben kékhalál, egy ati dll fájlra fogva! Ez mi? Leszedtem már hotfixtől kezdve minden szutykot, de semmi javulás! Egyikkel menne a játék, de szaggat mint a disznó, a másikkal meg nem szaggat, csak épp 10 méter kocsikázás után vagy újra indulunk, vagy megkékülünk! Légyszíves segítetek!!!!!!
-
tiger1987
csendes tag
válasz
tiger1987 #3206 üzenetére
igen köszi hogy foglalkozol a kérdésemmel de azt probáltam már sokszor mert az a lehetöség van hogy legyen az elsödleges PCI-EXPRESS,ONBOARD,AGP-EXPRESS.PCI. és az agp-re álitom de nemkapcsolja a monitort akorse hanem akoris elöször csak a pci-express kapcsol vagy a sima pci-mert olvastam hogy ez valami dualos szarság és azt szeretném kérdezni hogy ezen a lapon az agp-express foglalatot magában is tudja használni vagy csak én rontok el velemi beálitást.. ha tudtok segiteni meg köszöném de jolenne msn-en is nekem.cimem.tiger22@citromail.hu
-
tiger1987
csendes tag
hello mindenkinek ! volna egy olyan problémám hogy,van 1 ECS915G-A alaplapom és ebben használtam egy pci-expresses vidikártyát de ez elekezdet csikozodni nem tom mi a baja ba de ezen a lapon van mégy egy agp-expresses foglalat is és ebbe valo karim van egy ati radeon 9600-pro de berakom és nem kapcsol a gép vagym is nem ad képet de pci-os kis karit raktam azzal meg igen meg az integrált karival is van kép szoval mindenel ven kép csak az agp-in nincs nem tom hogy ez hogy müködik talán magában nem megy csak ha be van rakva egy pci-expresse-is????????? haa valaki tud kérem segitsen mert már meg őrülök elöre is köszi!!!!!!!!!!!!!
-
-
szsolt95
csendes tag
sziasztok valaki tudna segíteni nekem egy olyan problémám lenne hogy vettünk 1 új gépet ebben egy nvidia geforce2 mx/mx 400-as van(64 mb)
Nekem van egy nvidia geforce 6600 gt videókártyám agp fogattal!
Ezt bele tettem aaz új gépembe bekapcsol vele a ventillátorja is pörög de mielőtt betöltené az xp-t (el se kezdi) sípolások hallatszódnak majd ki ír valami fekete üzenetet ezzel kezdődik 101-option ROM checksun error........és ha benyomok valami billentyűt sípo kivéve ha ctrl+alt+deletét nyomok akkor ujra indul és ugyanezt irja ki l!!
Ez miért van? Pedig a régi gépemben müködött és pár nappal ezelőtt haveromnál is !
Létszi segítsetek minél hamarabb! Előre is kösz!
alaplapom: COMPAG
Tápegységem: 250 es
Ramom: 1.5 giga
az agp fogat felé 1.5 v van írva -
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Tudom,hogy videókarik a fő célpont,de sajna csak ezt a topikot találtam, van egy Pentium 4 es procim,és eddig egy Asrock p4v88-as AGP lap futott benne,de most valami hibája lett,esetleg ehez,tudtok egy korrekt jó lapot? Mert ez valamiért nem olvassa az 1T-s satat...
Ha valaki tudna valami féle megoldást,azt kérlek irjon itt,vagy privátban!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest