Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hmm.. láttátok a harcrendszert? Csak ámulok és bámulok... felvágták négyzetrácsosra a térképet... pont, mint 20 éve volt. Mernek a fiúk tényleg... retró ruleZ
.
A szöveget olvasva én jobban bírtam volna, ha normális sérülések vannak, testrész, sérülés mértéke, vérzés, utóbbi erőssége is... amit már láttunk jól működni (WC, TED). Régóta nem láttam hasonlót."The Age of Decadence promises to return to the golden era of RPGs emphasizing choices and consequences, a comprehensive skill set, multiple solutions to quests, and extensive dialogue trees." + nonlinear story + multiple ending.
Ámen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.