- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Hi! Én is most szeretném lecserélni a falconrock 2-met. SZeretnék tanácsot kérni, hogy melyiket lenne célszerübb megvenni ezek kozul: zalman CNPS-7000a-alcu | thermaltake silent tower | Aerocool dp-101 | Aerocool HT-101
Köszi előre is a segítséget! -
Nikk
senior tag
Hát ha 2300Mhz-re akarom tolni, akkor a maxot adom neki, ami 1,8V. 2299Mhz-en még csak valahogy elfutkos, de ekkor már kilép, meg kékhalálozik a cuccos.
Szal 1,8V-on 53-55°C-ot nyom ki, de nem vagyok benne biztos, mert most így nem emlékszem rá. De a kedvedért megnézem... :D :DD :DDD -
Nikk
senior tag
Egy tanács!!! Mennyé ki a háztartási bótba, vegyé egy 800-as 1000-es 1200-as és egy 2000-es csiszolópapírt. Ha ez megvan, kezdd el vele csiszolni a prochűtőd alját. Nekem sikeresen 3 - 4 °C-ot sikerült visszatépnem a proci hőjéből. Így mindössze 50-50°C-os a procim, kemény TrackMania és FarCry után. Szal megéri elszarakodni vele. Találsz itt egy topicot is róla. Az a neve hogy: Polírozzunk
Szal ajánlom mert érdemes... -
McImi
csendes tag
Ja most olvastam végig, hogy elkéstem, sok sikert az új hűtőhöz :)
-
MoP_FX 57
őstag
de szerintem Ti is latjatok, 100%-osan mukodik a proci
-
andorpapa
őstag
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Szerintem vedd a HT-101-et, az egyik legjobb heatpipe-os hűtő Magyarországon, természetesen a Thermalright SP családja után. A DP-102-tnél egyértelműen jobb, a rögzítése és a hűtőteljesítménye is, szóval inkább HT-101. Bár itt sem tökéletes a rögzítőrendszer (tehát kicsit gagyi), de legalább nem olyan vészes, mint a Deep Impact coolereknél.
-
MoP_FX 57
őstag
meg egy kerdes ,Neked milyen procid van ,s igy mennyire huti le?
-
McImi
csendes tag
Egyébként nekem is tt-9-em volt, minő véletlen én is nagyon hurkának tartom, dp-102 sokkal jobban hűt, lényegesen halkabban. Min -5 fok terheletlen és fullon is. Ja ne rakd rá tt-9 hűtőjét mert leszabályozva is sokkal hangosabb, mint egy neki megfelelő szabályozatlan hűtő.
-
McImi
csendes tag
A talpazat és a leszorító karom érintkezési pontja közé tett kb 1.5 -2mm vastag lemez egyik oldalán kétoldalú ragasztóval megoldja az említett problémát. A linkelt teszben is e miatt szerepelt gyengén álló házban.
-
McImi
csendes tag
bocsi
-
McImi
csendes tag
Alacsony fordulatú (2000-2400) 8 cm-es ventivel min zaja van, kettővel is próbáltam lényeges különbséget én nem láttam.
-
McImi
csendes tag
8 centis alacsonyabb fordulatszámú ventivel (2000-2400)min zaja van. Próbáltam 2 ventivel is, minden irányba fújatva min. különbség van.
-
LukE
veterán
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=6&y=39[/L]
-
MoP_FX 57
őstag
up up up ,valaki valaszoljon please!
-
MoP_FX 57
őstag
Na sziasztok,a helyzet a kovetkezo most van egy tt volcano 9 de nagyon hangos s olyan igazan nem hut jol,erre a hutore gondoltam ,s foleg azokat kerdezem akik ilyennel rendelkeznek:
1.Mennyira halk 2 hutovel?(Tt 9-hez kepest)
2.Jol hut-e?
Elore is koszonom
Aktív témák
Hirdetés
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- iPad topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Star Trek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- MSI MAG CORELIQUID A15 240 AIO vízhűtés (bontott dobozos, soha nem használt)
- ÚJ LIAN LI GALAHAD II TRINITY SL-INF AIO 360MM GARANCIÁS
- Eladó 6 db Lian Li UNI FAN SL120 V1 fekete ventillátor
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ZTE Blade A36 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest