Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
jakewyler #383 üzenetére
majd megnézem holnap, de szerintem nekem csak 1 jön ki a 12esből. Azt mind.
Nekem komolyan csippan egyet az alaplapom a bekapcsolás után. Ennek a házhoz semmi köze (csak a speaker, mert az ugye a házban van). Ezek szerint a tiéd is csippan. furcsa, hogy eddig nem tapasztaltad.
21 voltos input dc??? 12...
a potiba bemenő (''input'') ág. Ott viszed be az áramot, amit a potival leszabályozol majd jön ki onnan a leszabályozott feszültség az OUTPUT-on. Logikusan, bármit dugsz a 12 out mögé, az a megfelelően szabályozott feszt fogja kapni, de csak akkor, ha a 12 INPUT-ba raksz tápkábelt.
tehát:
TÁP=>MOLEXcsati=>12INPUT=>poti - szabályozás=>12OUTPUT=>a két vent MOLEX csatijai.
A poti résszel nem kell fogalakoznod, azért van jól eldugva az előlap mögé, az össze van rakva, neked csak a két kábel (az input és az output) kell.
Ha így se megy, holnap lerajzolom, jó?
Ha meg se moccan az első ventid és nem is világít, akkor nem kap áramot, teljesen lehúzva is pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- RAM topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest