Hirdetés

Aktív témák

• ballakornel

csendes tag

hi!
    Nekem nem a sávszélességgel van problémám, hanem magával a sávval: externetes 512-es adsl, eddig semmi gond nem volt vele, viszont úgy másfél hónapja kezdett szakadozni a kapcsolat. Azóta ügyélszoli, ők t-comnak megbízás, voltak kint 2x is, de jobb nem lett. Tanácsolták, hogy nézzem meg, tűzfal nélkül hogy megy: ugyanígy. Nagyjából 10-15 perc, amit bír, de a folyamatos kommunikációs dolgok (pl. honfoglaló, messenger) egy-két perc alatt szétszedik. A gép nem veszi észre, hogy nincs kapcsolat, csak az oldal és az msn ad róla hírt. Ilyenkor modem táp ki-be, szinkronizálás (ami vagy sikerül elsőre, vagy nem), újra csatlakozás, és megint jó egy darabig. Most, miközben ezt írom, 4x szakadt meg.
    Du. megint beszéltem az ügyfélszolival, kedden újabb vonalellenőrzés és modemcsere.

A modem amit adtak: D-LINK DSL-360R

Új kindóz van fent, hogy ne ezen rágódjanak az ügyfélszolgálaton, vírust kergettem 2x, de semmi nem volt.
    Ha valakinek volt már hasonló problémája, mi a fenétől van ez? Ócska ez a modem, tönkrement, vagy mi? Miért megy szét jobban a honfoglalótól/msn-től, mint egy sima oldaltól?

Aktív témák