Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
ballakornel
csendes tag
hi!
Nekem nem a sávszélességgel van problémám, hanem magával a sávval: externetes 512-es adsl, eddig semmi gond nem volt vele, viszont úgy másfél hónapja kezdett szakadozni a kapcsolat. Azóta ügyélszoli, ők t-comnak megbízás, voltak kint 2x is, de jobb nem lett. Tanácsolták, hogy nézzem meg, tűzfal nélkül hogy megy: ugyanígy. Nagyjából 10-15 perc, amit bír, de a folyamatos kommunikációs dolgok (pl. honfoglaló, messenger) egy-két perc alatt szétszedik. A gép nem veszi észre, hogy nincs kapcsolat, csak az oldal és az msn ad róla hírt. Ilyenkor modem táp ki-be, szinkronizálás (ami vagy sikerül elsőre, vagy nem), újra csatlakozás, és megint jó egy darabig. Most, miközben ezt írom, 4x szakadt meg.
Du. megint beszéltem az ügyfélszolival, kedden újabb vonalellenőrzés és modemcsere.
A modem amit adtak: D-LINK DSL-360R
Új kindóz van fent, hogy ne ezen rágódjanak az ügyfélszolgálaton, vírust kergettem 2x, de semmi nem volt.
Ha valakinek volt már hasonló problémája, mi a fenétől van ez? Ócska ez a modem, tönkrement, vagy mi? Miért megy szét jobban a honfoglalótól/msn-től, mint egy sima oldaltól?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest