Új hozzászólás Aktív témák
-
muanyagos
csendes tag
Sziasztok,
Köszönöm az ediggi segítséteket, viszont a következő témában is a segítségeteket kérném:
"Indultam egy rádiós tehetségkutatón.
Csak katt a fényképem (Pataki Roland) mellé, mail cím megadás alul. Utána érkezik egy link,melyen meg kell erősíteni a szavazatot. 1 perc az egész,de hogy elődöntős legyek segítsetek.
Itt lehet szavazni:
http://sunshinefm.hu/?action=szavazas1
Hanganyag folyamatosan frissül. 1 mail címről 1szer lehet csak szavazni, és ugyanez érvényes az sms-re is.Köszönöm előre is!!!!! "
-
muanyagos
csendes tag
Köszi szépen, gondoltam, én is, hogy after effect lesz a vége.
Másik kérdésem lenne, hogy premier cs4-ben hogy tudok egy színes vidót csak simán fekete - fehérbe átrakni?
Vagy ez nem annyira egyszerű, hogy egy kattintás, hogy ne színesben hanem fekete - fehérben legyen a dolog? -
muanyagos
csendes tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy Premier Pro CS4-ben hogyan tudok feliratot beremegtetni? Gondolok itt olyanra, mint amikor a dinó jött a háttérben, te egy feliratot látsz, és a lépteire beremeg a felirat a kép közepén.
Illetve ugyanígy feliratra hogyan lehet fehér zaj jellegű (vagy adás pillanatnyi megszakadást) bele rakni? Gondolok itt olyanra ami szintén a filmek elején vagy ajánlóban szokott lenni, amikor kiírnak valamit, és mondjuk egy pillanatra bezavarosodik, megszakad, és visszaáll. Alatta pedig pillanatnyi fehér zaj.
Vagy leírás, vagy tutorial videó is érdekel, akár magyar akár angol nyelven.Segítségetek előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- ASUS notebook topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...