Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Megvolt a kétségbeesés, de mikor lehiggadtam akkor pont ezzel próbálkoztam. Free Studioban találhato MP4 convertert használtam, de bármit állítottam mindig 58fps-re konvertálta.
Ezt szerencsére már rendesen kezelte a premiere, habár a visszajátszást nem csípte, eléggé akadozott, de a végső kimentés jól sikerült.Örülök hogy van kis élet a topikban. Szívesen olvasgatnám ha több technikai kérdés merülne fel. Esetleg nem tudnátok ajánlani valami videókat, ahol kisebb nagyobb hasznos trükköket mutatnak be. Nem alap dolgokra gondolok, hanem olyasmire ami mondjuk megkönnyíti a dolgod, de magadtól nem biztos hogy rájössz, mert el van dugva... (pl mint a Video Transition effectnél a Dissolve mappában a cross Dissolve, dip to black dip to white) nem egy nagy dolog, de gyorsabb mint kézzel húzogatni a keyframenként.
Teljes Lynda tananyagot nem néznék végig annyi időm nincs és amúgy is csak hobbyból csinálom, de pár érdekesebb megoldást szívesen megnéznék, amivel a szakavatottabb grafikusok időt spórolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi