Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Óóó lányok, miket össze nem hordtok itt rakásra
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Barett 50cal #4029 üzenetére
Najó, persze
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igen, pl. netes munkáknál én ezért nem is szoktam túllihegni ezt a dolgot, mert a júzer ált. ugyis mérföldekkel rosszabb monitoron nézi, szóval veszett fejsze nyele....
Egér témára: Én nem vettem észre semmi különbséget az 1-2k-s Logitech U96, és az otthoni Mx Revo közt. Persze komoly grafikára Wacom kell, ahhoz nem fér kétség.
Illetve persze mondjuk az Mx Revo nekem azért nagyon nagy komfort, mert rengeteg gombjára sok mindent programozhatok, amiket használok, és igy gyorsabb, kényelmesebb vele dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
lacko81 #3949 üzenetére
Hirtelen kicsit "favágó módszer",de kijelölöd, ha egyszinüek a vonalak, aztán átrakod új layerre, és dobsz rájuk stroke-ot a Blending Options-ban. Igy mondjuk ha vastag a stroke, akkor hülye lekerekitett lesz a sarkoknál (én ennek kiküszöbölésére még nem találtam megoldást)
Vektoros "szenvedéshez": Én biztos meg nem rajzolnám, ingyenes "vektorbányákban" kilószámra lehet ezeket találni az biztos.
szerk.: Most látom, más is ajánlotta már.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Shrike7973 #3746 üzenetére
Igy látatlanban és első körben valami szinprofil beállitás/eltérésre tippelnék. Nézz ennek utána.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem tudom, van-e itt valaki, akinek ezek meg sem kottyannának,de azért szerintem nem sokan, szóval:
OKULJUNK feleim -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
CounterBoci #3737 üzenetére
Nekem van egy barátom, aki igen jó animátor, és képregényrajzoló,de nem tudom mi az igény náluk. Most éppen rá is ér, ha jól tudom. Rákérdezhetek.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Feladatkezelőben tényleg nézd meg, hogy nem fut-e bármi más Adobe cucc. Akár valami helper, vagy autostartos cucc is simán bekavarhat. Mondjuk Flash Player, vagy Reader (ezek szinte minden gépen vannak, ugyis, hogy lehet nem tudsz róla).
Ha végképp nem, akkor fel kell venni a forgalmazóval a kapcsolatot.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
luw2win #3669 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy eleve okosan volt fényképezve a másik kép is.
Meg tényleg egészen jól meg van csinálva. Én valahogy a fényekkel, tónusokkla addig baxtatnám, mig jól állnaMeg a Layer Style-okkal is biztos lehetne játszani, mert még a tükör is piszkos
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tudom, hogy ámátőr kérdés, de mostanában több webes ez-az adódik, és ilyen kérdéseim lennének:
- Hogyan tudom megnézni, hogy egy adott layer mekkora méretű (pixel x pixel)?
- Valahogy lehet-e gyorsan layereket menteni valami file-ba (.jpg, vagy .png teszemazt)? -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Sas madár #3577 üzenetére
Pont arra gondolok, hogy az alakokra hogyan esik a fény.
Valószinüleg nehéz lesz a családról ugyanolyan megvilágítású képet találni, mint amit a netről szedsz.
Itt már a legkevesebb a háttér.De a lényeg, hogy megvalósítható, csak nagyon melós lesz, és szvsz nem kezdő feladat.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Sas madár #3558 üzenetére
Azért nem lenne rossz, ha lehetne látni a nyersanyagokat, igy vakon nehéz megmondani. Ez a "kakukkos téma" pl. nem volt nagyon hardcore,de ennél sokkal munkásabb cuc is lehet valai. Főleg ha tényleg fullosan valószerűre akarod megcsinálni. Csak ilyeneket mondok, hogy fények pl...
total90: A .bmp-t felejtsd is el
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Dexter68 #3468 üzenetére
Ez olyan, mint mikor a Flash-es totyikban valaki megkért valamire, ami lett volna vagy pár óra, és ő ezért majd pénzt kap. Nade én meg ingyen csináljam meg? Mikor ki sem látszok a melóból(szerencsére), aztán szerintem bunkó voltam, mikor csak tanácsot adtam, és nem megcsináltam helyette
rii: Én mintha valami olyat hallottam volna egyszer egy iparművész ismerőstől, hogy az a fő lényeg, hogy oldalról ne kapj erős fényt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem magára hardverre, hanem a szoftverkörnyezetre kell érteni, és úgy még mindig praktikusabb,de ez szubjektiv. 2Core, és valami közepes VGA (88GT teszemazt), és leginkább sok RAM, valamint, ha teheted egy SSD, vagy minimum egy Raptor scrathdisk-nek, és ugy nagyon jól fogja magát érezni a PS.
Sokkal érzékenyebb a scrathdisk sebességére, és a RAM mennyiségére, mint gondolnád, CPu-ból, és VGA-ból egy mai jó közepes bőven elég neki.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kérdezek én is
Kevés hely maradt a pici SSD-men. Vettem mellé egy másikat,de körülményes ez a RAID dolog nekem
Hogyan kell PS-nél áthelyezni, hogy hova scrathcdisk-eljen? Arra gondoltam, csak átdobom a másik meghajtóra, hogy oda tudjon scrathelni, azt csók... -
Nyugdíjas
nagyúr
Azt igérték a CS4 már jobban fogja tudni a többszálú-utasítás-végrehatásos témát. Nemtudom megmondani, mi lett ebből, hogy őszinte legyek,mert mostanban online dolgok adódnak, a 72dpi meg nem nagyon dolgoztatja agyon a gépet...
Én ellavirozok 2maggal egy jó darabig még. Leginkább arra gyúrok, hogy kijönnek a Corei7-ek, és majd jól olcsón veszek egy E0-ás E8600-at aztán azzal elleszek, mig meg nem tudok fizetni egy komoly Corei7-es konfigot, mondjuk minimum egy fél-egy év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Alant irtam, hogy van egy (egyelőre trükkös) módja a trial leszedésének. Irj eg privit, aztán megirom. AZért nem ide,mert még hivatalosan nincs kint, igy be kell magadat "trükközni" adobe-ék ftp-jére
Azért gondolom hamar jön majd egy patch, mert nekem néha bugzik flash is, PS is, meg a Bridge is.