Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams007
tag
-
Adams007
tag
válasz
Daniel Alves #4844 üzenetére
Igen ezzel tudod változtatni a méretét is, valamint további transzformációkat is végezhetsz. (Például:mozgatás, torzítás) A változtatásokat Enter lenyomásával véglegesítheted, vagy az Esc-cel kiléphetsz a Free Transform módból. (Nem alkalmazza a változtatásokat)
-
Adams007
tag
válasz
Speeedfire #4818 üzenetére
Hello!
Szerintem csak el van rejtve a menüpont. Nyisd meg a menübeállításokat (Edit > Menus...)
Ezután keresd meg a Variations helyét és nézd meg, hogy mellette a Visibility rész ki van-e pipálva (illetve egy szemnek kell ott lenni), ha nincs, akkor pedig kattints bele a négyzetbe. -
Adams007
tag
válasz
frankie! #4810 üzenetére
Hello!
Kijelölés elmentése: Selection menü > Save Selection... vagy ennél gyorsabb ha a Channels panelen alul a Save selection as a channel gombra kattintasz.
Ha a kijelölt területet külön rétegként szeretnéd kezelni, akkor másold át egy új rétegre. (Remélem jól értettem mire gondoltál) -
Adams007
tag
válasz
kapcs-ford #4250 üzenetére
Hello!
Szerintem meg kellene növelni a színek élénkségét (Vibrance), valamint egy kicsit a kontrasztot is lehetne növelni. Nekem így sikerült kb hasonló eredményt elérni. -
Adams007
tag
válasz
Bobby G. #3900 üzenetére
Hello!
ABR Viewer: ezzel meg lehet nyitni a Photoshop brushokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- További aktív témák...