- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Inkább a ram mennyisége a meghatározó, de egy filter vagy script esetében a CPU és a VGA is számít. HDD nem tényező, csak kevés ram esetén swappol, akkor viszont cserébe lassú is. W7 64 bit, 4-16 GB ram és ATI HD szériás VGA (nVidiában nem tudom) már jó neki. Nálad a ram bámulatosan kevés, igazából ez az alap ma már w7 alá. Sztem vagy +2 GB-ot vegyél, vagy cseréld le 2×4 GB-ra, és még játékra is (kis kompromisszumokkal) jó lesz az.
-
BonFire
veterán
Nekem egy viszonylag koros konfigom van, a HWinfo szerint 2005-ös. 2 db 1 Gigás DDR2 RAM van benne, amelyek ugye nem a leggyorsabbak, de lehetne még bele pakolni, mert hely van, csak akkor már 64 bites rendszer kéne. A proci egy P4-es 3 GHz-es 1 magos 2 logikai maggal. A VGA-m is csak egy noname alaplapra integrált, semmilyen hardveres gyorsítást nem tesz lehetővé, ennek ellenére én tudok vele dolgozni, persze kérdés, ki mekkorában csinálja.
Ha valaki ebből él, akkor bizony elkél minél több, modernebb memória, és a legjobb VGA. Aki csak műkedvelő, mint én, annak megfelel az egyszerűbb is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest