Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubys1984
aktív tag
Egyetlen szövegbox van rajta, abban kizárólag szöveg, semmi egyéb objektumot nem tartalmaz az egyoldalas doksi.
A nyomda végülis azt írta, hogy megoldja (gondolom, törlik a fölösleges plate-eket), de a jövőre való tekintettel jó lenne tudni, mégis mi zavart be.
Azt gyanítom, valami metaadat beragadhatott, hiába van minden kipucolva.Közben úgy látom, a Package-nél azt mutatja, van egy hiányzó font, ugyanakkor a Find/replace fontnál nem mutatja ezt. Valószínűleg ez kavarhat be, de ötletem sincs, ezt hogy lehetne kipucolni.
[ Szerkesztve ]
-
anubys1984
aktív tag
Ezt nem értem.
Sikerült az egyik problémás oldalt külön szednem. Egyoldalas állomány, egyetlen bekezdésnyi szöveggel, minden egyszín fekete, a package-nél mégis azt mutatja, hogy 4 színt használ. És ha sepatation-nel nyomtatom, kinyomja az üres plate-eket is.
Az egész amúgy közel 500 oldalas dokumentum, és van összesen 26 ehhez hasonló oldal, aminél valamiért mind a négy plate-et kinyomja. És fogalmam sincs miért.
Az egyoldalas dokumentumról a dropbox linket szívesen elküldöm, ha valaki ránézne. Lehet, hogy rosszul magyarázom, mi a gondom, és ránézve világosabb lenne. -
anubys1984
aktív tag
A gond, hogy már be van tördelve az egész anyag, minden át van állítva feketére, pár oldalt mégis színre bont.
Így néz ki pl egy cián plate. Semmit nem tartalmaz, mégis kinyomtatja.
PDF-exportnál pedig ahogy láttam, az ink managerben nem lehet kiválasztani, hogy csak a feketét nyomja ki.
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Olyan technikai problémába ütköztem, egy word dokumentumot beöntöttem, átállítottam minden színt egyszín feketére, mégis vannak olyan oldalak, amelyeket színre bont. Úgy is, hogy a fekete plate kivételével az oldalak üresek. Más találkozott-e hasonló problémával?
Hogyan lehetne ezt megoldani?
Előre is köszönöm! -
anubys1984
aktív tag
-
anubys1984
aktív tag
Köszönöm, sajnos egyik megoldás sem működött.
A hiba valószínűleg abból ered, hogy windows alatt nem mutat file-méretet, így semmi nem hajlandó kezelni.
Újból letölteni sikerült ugyan, de nem magyarított, ahhoz meg nem értek, hogy nekilássak rendes "Ő", "Ű" betűket gyártani hozzá.
Azt hiszem, jobb megoldás nem lévén megpróbálom ezt most mac-en megoldani.
De még egyszer nagyon köszönöm az igyekezetet. -
anubys1984
aktív tag
Nem biztos, hogy jó helyre írok, de nem találtam direkt fontoknak szentelt topikot.
Van egy könyv, ami régebben mac-en lett tördelve, most pc-n kellene megnyitnom. Minden font megvan hozzá, de valamiért pc-n az egyiket nem érzékeli. Folyamatosan 0 kb-osnak mutatja, mac-en 25 kb. Ha betömörítem, 22 kb a file, pc-n kitömörítve ismét 0.
Mit tudnék ezzel kezdeni, hogy tudjam pc-re telepíteni az adott fontot? -
anubys1984
aktív tag
Sajnos nem megfelelő. Be van állítva, de mivel egyetlen doksiból áll az egész, és nem találtam meg, hogy lehet story end markert bepakolni, így sajnos nem megy.
Összemókolhatnám, hogy fejezetenként úgy text frame-et indítok, csak reméltem, van rá valami egyszerűbb módszer. -
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a végjegyezeteknél szeretném, ha egy dokumentumon belül fejezetenként újraindulna a számozás.
Lábjegyzetnél ugye elég section brake-et beiktatni, a végjegyzetekre viszont ez nincs hatással.Hogy lehet ezt megoldani?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...