Aktív témák
-
Brujah_
csendes tag
Üdv
Sorry a helyes írásomért de azokat kicsit fáradtan és idegesen írtam..
Nem a feladat nehézségét akartam el bagatelizálni azt várom hogy két hozzá szólásban megtanítsatok mindenre a legnagyobb gondom a szakemberrel kapcsolatban a pénz
Szakemberre én is gondoltam és hiába a legjobb és legegyszerűbb módszer amennyire hallottam kicsit drága (százezres nagyság rend) nekem most ennyi pénzem nincs…
De ha már szóba került a szakember… esetleg valaki tudna ajánlani valakit? Céget? Honlapot? kb árat? -
Brujah_
csendes tag
Nos mostép ott tartok hogy fut a Get Data Back... viszont lenne egyolyan kérdésem... hogy a particios táblát nem lehet valahogy helyre állítani? Ha igen akkor szivessen fogadokmindenesgítséget és halehet azadat mentésselkapcsolatban is ugy írjátok mint egy hülyének mert ezedig szerencsére nem futottam bele ilyen particios problémába igy semmi tapasztalatom pld lehet hogy én vagyokahülye de pld hallotam hogy a particiomagicel is visszalehetne hozni? nah azt pld hogy mert én nem találtam semmi adat visszanyerésre vagy particio javitásrautalo dolgot
-
Brujah_
csendes tag
hellonekem is hasonlo problémám van
160GBvinyo
10gigawin
80,70adat
windows reinstalnál valahogy elvesztette a másik ktparticiot nem formáztam jelenleg nem particionáltterületnek látja de persze winbensehogy
az elveszett 150Gigáról hogy tudnám visszanyerni az adatokat?
Elégfontos lenne sőt nagyon!!!!
tudom tudom olvassak vissza olvasokis közben de nagyon megköszöném ha valaki itt is segítene egykicsit.
elöre isköszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest