Hirdetés
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
RetepNyaraB #6387 üzenetére
Üdv a klubban! Mármint ami a laptop ütlegelést illeti.
Kábé 3 hete, 1 komolyabb billentyűzetre csapás hozományaként nekem is taccs lett a HDD. A kijelzőt is cseréltem, de az más miatt repedt be (próbáltam a ragasztót lesúrolni róla, és végigrepedt) + kellett egy bill, mert a H gomb végérvényesen kitört a csapástól (ezt próbáltam visszaragasztani). Hiába, így jár az ember, ha vadálat, és meg is érdemli a kárt. Nekem először azt csinálta, hogy nem töltődött be a win, csak a hibakereső. Aztán rádugtam gépre, ott látta mind2 partíciót, aztán pár nappal később amikor adatot akartam menteni róla, már nem látta a partíciókat, csak magát az eszközt. A Get Data Back csak a win partíciót látta, de amikor elkezdtem csekkolni, hosszú időbe tartott amíg feltérképezte, és az adataim nagy része sérült volt. Gyanús, hogy komoly mechanikai baja lett, én már nem is kínlódok vele, sok ideget megettem miatta így is.
Valószínű a tied is hasonló cipőben jár, és ha megbontod akkor sincs garancia rá, hogy látni fogod magát a hibát, na meg a patyolat belső rögtön poros lesz. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #6387 üzenetére
Fejlemeny: az Ultimate Boot CD nem indul, de a nagy gepen igen, tehat a lemez jo. A GParted indul (ez van keznel hirtelen), tehat a laptop dvdrom müködik. Viszont mikor nekiall scannelni a hdd-t, az mar nem fejezödik be, csak keres, keres...
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Eladó 8 db Kingston DC500R 960GB SATA SSD HDSentinel adatok mellékelve!
- Crucial P3 PLUS 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest