Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz King Unique #12016 üzenetére

Eleve az USB dokkolóba volt (inicializálva) + particionálva + formázva. Használtan vettem itt az aprón, ahogy jött úgy nem tudtam közvetlen használni.

Igen azt hiszem teljesen üres volt a HDD, de mindegy is mert ilyenkor mindent újra tesz. A lényeg így minden ugyanaz lett mint a laptopos 1TB lemeznél a rejtett és nem rejtett mappája csak a 8TB-os használatos része ennek megfelelően nagyobb méretű lett.

Igen klónozás volt (Copy Hard Disk) Remélem nem mondok hülyeséget, két egyforma lemez esetén minden ugyanaz lesz. Igen amivel vettem és esetleg volt rajta azt felülírtam, töröltem.

#12017 liksoft:
    " A gyárilag lehegesztett felületet nem tudja senki megbontani tudtommal itthon. Az ilyen HDD mentése világviszonylatban is ritka, ennek megfelelő áron."

Ahogy nézem ez pont olyan. Nem tudnám leszedni a tetejét. Most egyenlőre az ingyenes segítséget fogom kihasználni. Már vettem is utód lemezt amire vagy sikerül átmenteni az adatokat vagy lehet hagyom is. Ha kézhez kaptam az új lemezt okosabb leszek valamivel. Mindenesetre a végén mire jutottam vele tájékoztatni foglak titeket. :) :R

A helyzet az hogyha elvesztem a rajta lévő adatokat az bár fájni fog, sok minden van rajta, személyes is, de nem biztos hogy annyit megérne amennyit a KÜRT esetleg elkérhetne érte. Most még reménykedem amíg lehet. :) Valami olyasmit reméltem hogy 1 maszekban otthon ülő emberke aki ezermester, mint egy magán laptopszerelő, vagy aki CPU -kat delidel stb.....

Új hozzászólás Aktív témák