Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #12016 üzenetére
Eleve az USB dokkolóba volt (
inicializálva)+ particionálva + formázva. Használtan vettem itt az aprón, ahogy jött úgy nem tudtam közvetlen használni.Igen azt hiszem teljesen üres volt a HDD, de mindegy is mert ilyenkor mindent újra tesz. A lényeg így minden ugyanaz lett mint a laptopos 1TB lemeznél a rejtett és nem rejtett mappája csak a 8TB-os használatos része ennek megfelelően nagyobb méretű lett.
Igen klónozás volt (Copy Hard Disk) Remélem nem mondok hülyeséget, két egyforma lemez esetén minden ugyanaz lesz. Igen amivel vettem és esetleg volt rajta azt felülírtam, töröltem.
#12017 liksoft:
" A gyárilag lehegesztett felületet nem tudja senki megbontani tudtommal itthon. Az ilyen HDD mentése világviszonylatban is ritka, ennek megfelelő áron."Ahogy nézem ez pont olyan. Nem tudnám leszedni a tetejét. Most egyenlőre az ingyenes segítséget fogom kihasználni. Már vettem is utód lemezt amire vagy sikerül átmenteni az adatokat vagy lehet hagyom is. Ha kézhez kaptam az új lemezt okosabb leszek valamivel. Mindenesetre a végén mire jutottam vele tájékoztatni foglak titeket.
A helyzet az hogyha elvesztem a rajta lévő adatokat az bár fájni fog, sok minden van rajta, személyes is, de nem biztos hogy annyit megérne amennyit a KÜRT esetleg elkérhetne érte. Most még reménykedem amíg lehet.
Valami olyasmit reméltem hogy 1 maszekban otthon ülő emberke aki ezermester, mint egy magán laptopszerelő, vagy aki CPU -kat delidel stb.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 8 db Kingston DC500R 960GB SATA SSD HDSentinel adatok mellékelve!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung 860 EVO 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest