- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Flashy
veterán
nembaj, szerintem ugyis fölösleges volt a bios frissítés. ha a gyártónak nincs biosa, akkor vagy keresel valakit a világban ugyanilyen alaplappal, vagy keresel egy olyan gyártót aki megcsinálta ugyanezt az alaplapot a saját neve alatt.
ha csak néhány sort ír ki bootolás helyett és lemezen keres, akkor az emergency boot block él, ami annyira képes hogy bootlemezről autoexec.batot lefuttat, amiben ha egy bios égetés parancsa van akkor helyrehozható a rendszer. persze ehhez kéne az eredeti bios. nemtom hogy romolhatott el nálad, hiszen ha az eredeti bios mentése közbe lehal, akkor a gép ugyanúgy működőképes mint előtte mert nem írta még felül a biost... -
Flashy
veterán
vagy egyszerűen acpi kikapcsolás. p2 via alaplapok elég szarok, szerintem ez a legegyszerűbb. én se használtam ilyen alaplappal acpit de most hogy mondod látom hogy jobb is mert a többi mellett még ezzel is szívhattam volna :D
Aktív témák
- Fujifilm X
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest