- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
Flashy
veterán
nembaj, szerintem ugyis fölösleges volt a bios frissítés. ha a gyártónak nincs biosa, akkor vagy keresel valakit a világban ugyanilyen alaplappal, vagy keresel egy olyan gyártót aki megcsinálta ugyanezt az alaplapot a saját neve alatt.
ha csak néhány sort ír ki bootolás helyett és lemezen keres, akkor az emergency boot block él, ami annyira képes hogy bootlemezről autoexec.batot lefuttat, amiben ha egy bios égetés parancsa van akkor helyrehozható a rendszer. persze ehhez kéne az eredeti bios. nemtom hogy romolhatott el nálad, hiszen ha az eredeti bios mentése közbe lehal, akkor a gép ugyanúgy működőképes mint előtte mert nem írta még felül a biost... -
Flashy
veterán
vagy egyszerűen acpi kikapcsolás. p2 via alaplapok elég szarok, szerintem ez a legegyszerűbb. én se használtam ilyen alaplappal acpit de most hogy mondod látom hogy jobb is mert a többi mellett még ezzel is szívhattam volna :D
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest