Új hozzászólás Aktív témák
-
zuhi_
senior tag
Tudna valaki segíteni egy Acer AL1717 monitorral kapcsolatban? Probléma az, hogy nem ad képet, de ha megnyomom a menü gombot, beadja a képernyőt, Acer logót, asztalt, elkezd auto config-olni és nem végez vele, lekapcsol.
-
gyoridav870
csendes tag
Sziasztok!
Emlékszem, hogy régebben árult az acer 50 körül olyan monitorokat, amiket pc nélköl is lehetett használni böngészésre, alap szövegbevitelre meg képnézegetésre. Ezeket már nem gyártják, mert csak 100 körül találtam hasonlót.
Egyébként meg lehet hasonló dolgot oldani másként is? Mármint sok monitorral mondjuk egyetlen gépen elérni képeket? -
Gamer21
tag
Hello mindenkinek csak egy kérdésem lenne hogy kinéztem magamnak egy Acer 27" HN274Hbmiiid
Itt lessz egy linkis:
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/9337_acer_27_hn274hbmiiid/hogy adnak hozzá NVIDIA 3D szemüveget, és ebből jön a kérdés hogy ezt akkar használhatom a 3D tartalmakat pl:játéknál ha van hozzá egy NVIDIA videókarim,
mert ha igy van akkor agyvérzést kapok mert ATI párti vagyok és a videókártyám is az.
A válaszokat előre is köszönöm. -
shithappens
csendes tag
Szia!
Kicsit késve jön a válasz, de hátha ezzel segítek:
Kb 3hete vagyok boldog tulajdonosa a te általad is említett ACER G245HQtbid monitornak! A vásárlás napjától számított 4 napig egy pixel halvány pirosan villogott, de nem feltűnően csak amikor korom fekete volt a monitor akkor lehetett észrevenni. Ezután teljes mértékben megszűnt ez a jelenség. A OSD-ben elég pöpec módon be lehet állítani mindent. Három csatlakozási lehetőséggel van felvértezve: D-SUB, DVI-D és HDMI, a dobozában csak D-SUB csatit mellékelnek, de minimum DVI-vel érdemes használni! A képe szép, a fényerőssége erős.
Egy apró "zavaró" jelenség van: a kijelző alján nagyon halvány kék bevilágítás van, de ezt tulajdonképpen csak akkor lehet látni amikor sötét az a rész!Üdv
-
vincze25
csendes tag
sziasztok
lenne egy kérdésem
van egy 17 colos gaba tft monitorom
menyit érhet -
Kresshy
csendes tag
Sziasztok !!
Szeretnék monitort venni két darabot néztem ki.
22" Samsung HDMI stb ezt tudom milyen koliban szobatársamnak ilyen van
a másik pedig az
ACER G245HQtbid ez a 60Hz es verzió semmi szükségem a 3D-re elsősorban a képminőség illetve maga a monitor minősége érdekelne ... Mivel 1000 forint a kettő közti különbség és
Specifikációjában ez a jobb habár a másik ledes anélkül még elvagyok.Szóval mi a véleményetek erről az Acer monitorrol (ACER G245HQtbid) képminőség színek összerakás stb....
Előre is köszi a választ !
-
crisold
csendes tag
Sziasztok! Ide is írok, hátha 8)
keresek 2 db Acer GD245HQbid monitort megvételre a szegény árva 1 db.-om mellé! Kérlek könyörüljetek meg szegénykén és ha tudtok valakit, akinek van eladó, akkor szóljatok!
KÖSZI! -
Cube576
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Acer g24-es monitorom, és az a gondom vele, hogy stand by üzemmódban is és bekapcsolt állapotban is halk ciripelő sípolást hallat magából.
Ez normális lenne? -
poj
tag
Valaki látott már Acer HN274H-t?
Nem lehet tudni mikor érkezik az országba?pár dolog ami miatt jó lenne:
- tudtommal új HDMI szabvány, amin a 3d is megy
- első 27" 120hz monitoritt véget is ér a lista, kb 1 éve várnak már az emberek a 27-es 120hz-re
-
plaszy
őstag
Ha esetleg valaki megválna az ACER G243HQ monitorjától, az dobjon 1 üzit, mert érdekelne 2 darab.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Remélem jó helyre írok.Lenne egy észrevételem Asus GTX 580 ,Acer GD245HQ monitor (120HZ).Ha moncsi 120 Hz-n megy akkor másnak sem veszi vissza a vga-ja az (3D-s órajele 782MHz) órajelét?Mert ha beállítom a monitor képfrissítését 120Hz-re akkor 2D ben 405 MHz-n megy a kari nem 50 MHz-n.
Ha a monitort 60Hz-n hagyom és ha játékban beállítom a 120 Hz-t akkor melyiken fog menni a moncsi játék közben?
-
plaszy
őstag
válasz
barca4ever #103 üzenetére
Az is 1 megoldás.
-
barca4ever
tag
Megoldódott a probléma! eladásra került alkatrésznek
-
barca4ever
tag
Kérlek segítsetek!!!!
Lenne egy acer al1711 típusú tft monitorom és az lenne a baja hogy elmegy a kijelző világítás és nem jönn vissza 1-2 ki be kapcsolás után vissza jön megy kb 2 órát és ugyan ez és akkor már a ki-be kapcsolásra sem jön vissza semmi!!
Nagyon kérlek titeket hogyha valaki tud segíteni hogy mi lehet a probléma és hogy kb mennyi a javítása az nagyon megköszönném!!!!
Köszönöm előre is!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest