- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
válasz Steve007 #30015 üzenetére
Na mire jutottál végül?
Egyébként csak a márkanév ma nem sokat ér. Olyan sok mindenen múlhat a "boldogság", hogy a név nem garantál semmit. Múlt héten vettem én is új gépet, mert az előző laptopom hirtelen bedobta a törölközőt. Win7-ről frissítettem Win10-re. De éreztem, hogy nem nagyon tetszik neki. Elvolt az elmúlt hónapokban, aztán múlt héten egyik pillanatban neteztem, a másikban fekete képernyő lett és csak "egér" mutató nyíl volt látható. Ki/bekapcsolás. Csökkentett módban elindult, de ennyi. Próbáltam újra telepíteni is Win10-et többször is, de nem javult semmit, sőt rosszabb lett miután a teljes tisztítás választottam az újratelepítésnél. Akkor bennem az fogalmazódott meg, hogy már olyan gépet veszek, amin alapból Win10 van. Azzal elég komolyan szűkítettem a szóba jöhető gépek körét.
Ki is néztem az Acertől a Switch 11V-t, mert azt kínálta, amit kerestem. Mert amellett, hogy Win10-et akartam a gépre egyből, azt vettem észre, hogy a Win10-nek SSD kell ahhoz, hogy az úgy működjön, ahogy tervezték és RAM-ból se legyen kevesebb 4GB-nál. A Core M, mint kimondottan ilyen mobil célokra fejlesztett proci is szem előtt volt tartva, mert nem játszom vagy végzek speciálisan nagy teljesítményt igénylő munkát a géppel. Csendet akartam, mert az előző gép állandóan zúgott, az nagyon zavart.Az érintés érzékeny kijelző és a 2 in 1 hibrid megoldás már saját agymenés volt.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha pontosan tudod mit akarsz (tudatosan határozod meg az elvárásokat) és mire akarod használni, akkor drasztikusan csökkenthető a csalódásfaktor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Performance Dock WD19DCS USB-C 240W dokkoló TÖREDÉK ÁRON
- HP 14-CF0087NB,14",FHD,i3-7020U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- ASUS TUF Gaming F15 // i5-11400H // RTX 2050 // 16GB DDR4 // 512 GB m2 SSD // WIN 11 PRO
- Razer Laptop Stand Chroma RGB RC21-0111
- T430 I5 (törött kijelzö, ram nélkül) akár bontva eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest