Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Anroluhala
üzenetére
Kérdésedet a Projektoros hiba topicban tedd fel.
Ezt a topicot lezártam.
-
Anroluhala
csendes tag
Sziasztok!
Úgy ez túl nagy falat nekem! Hiába, öregszem! Pár éve még...
Hogy mi a baj?! Vettem egy Acer 5370 BD projektort. Mintegy két nap alatt sikerült elérnem, hogy véger működjön a 3D média box-ról. Utólag nem volt nagy talány, csak a jó gombot kell megnyomni a jó helyen.
Miután kiörültem magam új "probléma" után kellett néznem. A fent említett projektort kössük össze PC-vel és játszunk 3D-ben játékot Na ez viszont tényleg nem megy nekem!!! Tudom kell videokártya az megvan (Gforce gtx 660 oc)+kell Nvidia 3D TV PLay szoftver (próbaverzió telepítve)+kell HDMI 1.4 (na ez nem biztos hogy van, a grafikus kárty dobozában lévő kábelt használom) és nem tudom semelyik elvileg 3D-s játékot jól megjelenitettni a projektorral.
Hol a hiba?
Mit rontok el?
Kérlek titeket segít setek ha tudtok és lépésről lépésre rágjátok a számba a megoldást!
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- JBL Tune 770NC fejhallgató eladó /Garanciás/
- AlzaErgo M610B Advanced, csuklós, 37"-86"
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest