Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
aktív tag
Hello van egy kis codec problémám mégozzá az hogy most nézek sorozatot ac3-as hangal és egy rész 750 mb és akad a film meg néha a hang is késik pegod ac3 filter ffdshow és divx6 van fent minden más film jól megy de ez ami alatt ac3-as hang van akad, akép héha meg is áll és a hang megy meg a hag is késni szokott a képhez. Mit tegyek?
-
slash
csendes tag
Az ac3filter 5.1-es keverése nem úgy működik, ahogy te azt gondolod. Nem csinál az a hanggal semmit, csak ugyanazt beteszi hátra is (de lehet, hogy ráanged valami szűrőt, bár nem hiszem, mert hát egy 150kb-os progiról van szó (ami egy szimpla filter)). Szóval olyan programmal érhetsz csak el eredményt, amelyik a pro-logic2 eljárással szétbontott csatornákat tudná lementeni (de a dtsnek is van ilyen ''szétszedő'' eljárása, amit Neo6-nak hívnak, de ilyen program 100%, hogy még nem létezik).
-
t97eat
csendes tag
Ha valaki felteszi az ACE mega CoDeCs Pack legújabb verzióját, akkor a vezérlőpultban megjelenik egy Ac3filter ikon. Ha azt átállítom 5.1-re és bekapcsolom az SPDIF OUT-ot, akkor a házimozi erősítő felismeri/kijelzi, hogy : DOLBY DIGITAL 3/2, és szól a center, a surround és a sub is. Pedig a film stereo, még mp3 codekkel is lehet tömöríteni, Csak 48 KHzlegyen a mintavételezés. Csak ebből gondoltam, hogy talán van olyan progi, amivel el is tudom menteni/illetve átkódolni a filmhez a hangot stereoból 5.1-re. Azért köszi.
-
Xero
nagyúr
Giga LoL
Vannak ilyen tehetséges egyedek... a kedvencem az egyik ismerősöm aki válltig állította hogy bizony az ő DVD írója 20X-osoan is tud ám írni DVD-t... aztán mikor véletlenül L mentem hozzá és mutogatta... nah előjött a turpisság! Ő bizony a kafa kis DVD írójával cd-ket pörkölt és ő azt hidte hogyha videot rak rá az már DVD.. nah ez a no comment kategória!!
De azért 2 hétig hallgattam a bölcsességeket!
Üdv -
PPeter
addikt
Pár hete egy emberke ajánlás útján megtalált, hogy ugyan csináljam meg a VHS családi felvételeit DVD-re. Megcsináltam. Visszahozta, hogy nem jó, mert nem Dolby Digital a hang. Mondtam neki, hogy az Dolby Digital, csak nem 5.1, hanem 2.0, azaz kétcsatonás, mivel olyan volt a forrás is. Na, erre felhívta egy tudományos ismerősét helyben, aki azt mondta neki, hogy kóklert talált a személyemben, mert hogy a Dolby Digital az csak 5.1 lehet. Emberünk épp ezért megpróbálta visszakapni a pénzét tőlem, majd miután kedélyesen felhívtam a figyelmét a genetikai állományában lévő torzulásokra, amelyet nőnemű szülőjének utcán művelt prostítúciós foglalatosságával hoztam kapcsolatba, elviharzott és gondolom azóta is keresi a megfelő embert aki a sztereó VHS-ből DD 5.1-et kever neki.
-
slash
csendes tag
Mindössze akkor lenne ennek az egésznek valami értelme, hogy nem lenne pro-logic2 dekódered. Ha pc-vel nézel filmet, akkor ez kizárt. Ha asztalid van, és az erősítő nem tud ilyet (vagy a játékos), akkor talán valamilyen programmal megoldhatod, hogy 2.0-ból 5.1-et csináljon (pro-logic2) és azt mentsd a filmedhez, de ennek persze semmi köze nem lesz az eredeti 5.1-hez.
[Szerkesztve] -
slash
csendes tag
Ilyen szoftról még nem hallottam, de ha keresel, akkor azt próbáld megnézni, hogy a progi tud-e pro-logic2-es dekódolást, mert akkor talán valahogy el tudná menteni a ''szétválasztott'' csatornákat. Egyébként nem lehet szédszedni a sztereó folyamot 5.1-re, szóval ebbe ne reménykedj, inkább szerezd be az adott film eredeti ac3-as hangját.
-
t97eat
csendes tag
Help!
Kellene olyan program, amivel sima atereo hangból tudok dolby digital 5.1 keverni.
A sonic Soft Encode csak kiegészíti a csatornák számát 2-ről 6-ra, de csak a frontok szólnak, a többi nem. Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest