- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
_George
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Én kb. 1 éve szereztem olcson(2500 HUF) egy ATs nagy torony házat, kivágtam a hátulját, vettem bele ATX tápot(AT-->ATX) az oldalát, Metálkékre lefujtam, UV csövet vettem bele(6 Wosat). És nagyon jo volt! De meguntam és eladtam, A válász a kérdésedre: kisFlexel vágtam ki! És üveglapot ragasztottam bele belülről(with Syloplast)!
-
freezer
csendes tag
Re! Kösz a segítséget! Nem tudtam ugyan tegnap megvenni a plexit viszont nekiveselkedtem dekopírfűrésszel az oldallapnak és szép lett! :((( na mind1! Azér örülök ja meg valaki írjon!
-
klumbik
tag
hopá, az engem is érintene/érdekelne, amiről tomcsal dumáltatok
nem megterhelő küldened nekem is egy levelet papa-georgo?
tudtam :) kösz :) várom :) -
freezer
csendes tag
Hi all! Kis segítséget szeretnék kérni! A Pc Guru-ban olvastam becemberben az AblakMod-os cikket csak eddig kicsit érdekes elképzeléseim voltak a plexi árakról! Namármost azt szeretném megtudni hogy hol lehet ilyen olcsón plexit kapni mint amit leírt atus? Előre is kösz a segítséget, sürgős (még ma szeretném mevenni a plexit!) Kössz!
-
Papa-Georgo
senior tag
Nah, senki nincs? ;(
-
tomcs
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
inkabb megvarom a tiedet.. ha nem nagyon ize lekuldened hogy milyen grafikat szeretnel kivagatni meg hogy kb mennyiert valalnak? megkoszonnem, az a baj hogy nincsenek meg konkret terveim.. otletgyujtesi fazisban vagyok meg meg leszek eleg sokaig :) most csovazason vacilalok kiegeszitve eloxalt alu es plexi elemekkel de meg lerajzolni se igazan tudnam amit szeretnek..
-
Papa-Georgo
senior tag
Jójó, de a keretgumit merre lehet beszerezni, és ha a vágást házilag csinálnám?
-
reg1
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Házoldalt kivágni olcsón és nagyon szépen vizesvágással lehet bármilyen alakzatra!
http://www.woldemkft.hu/
itt próbáld :)) -
Papa-Georgo
senior tag
Bár tudom hogy volt ezzel kaopcsolatban, topic, csak most ezt hirtelen nem találtam meg... :)
Üdv. Papa
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest