- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
_George
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Én kb. 1 éve szereztem olcson(2500 HUF) egy ATs nagy torony házat, kivágtam a hátulját, vettem bele ATX tápot(AT-->ATX) az oldalát, Metálkékre lefujtam, UV csövet vettem bele(6 Wosat). És nagyon jo volt! De meguntam és eladtam, A válász a kérdésedre: kisFlexel vágtam ki! És üveglapot ragasztottam bele belülről(with Syloplast)!
-
freezer
csendes tag
Re! Kösz a segítséget! Nem tudtam ugyan tegnap megvenni a plexit viszont nekiveselkedtem dekopírfűrésszel az oldallapnak és szép lett! :((( na mind1! Azér örülök ja meg valaki írjon!
-
klumbik
tag
hopá, az engem is érintene/érdekelne, amiről tomcsal dumáltatok
nem megterhelő küldened nekem is egy levelet papa-georgo?
tudtam :) kösz :) várom :) -
freezer
csendes tag
Hi all! Kis segítséget szeretnék kérni! A Pc Guru-ban olvastam becemberben az AblakMod-os cikket csak eddig kicsit érdekes elképzeléseim voltak a plexi árakról! Namármost azt szeretném megtudni hogy hol lehet ilyen olcsón plexit kapni mint amit leírt atus? Előre is kösz a segítséget, sürgős (még ma szeretném mevenni a plexit!) Kössz!
-
Papa-Georgo
senior tag
Nah, senki nincs? ;(
-
tomcs
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
inkabb megvarom a tiedet.. ha nem nagyon ize lekuldened hogy milyen grafikat szeretnel kivagatni meg hogy kb mennyiert valalnak? megkoszonnem, az a baj hogy nincsenek meg konkret terveim.. otletgyujtesi fazisban vagyok meg meg leszek eleg sokaig :) most csovazason vacilalok kiegeszitve eloxalt alu es plexi elemekkel de meg lerajzolni se igazan tudnam amit szeretnek..
-
Papa-Georgo
senior tag
Jójó, de a keretgumit merre lehet beszerezni, és ha a vágást házilag csinálnám?
-
reg1
tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Házoldalt kivágni olcsón és nagyon szépen vizesvágással lehet bármilyen alakzatra!
http://www.woldemkft.hu/
itt próbáld :)) -
Papa-Georgo
senior tag
Bár tudom hogy volt ezzel kaopcsolatban, topic, csak most ezt hirtelen nem találtam meg... :)
Üdv. Papa
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4144,100% Akksi
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest