Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Nem rossz ez sem! De jobb szerintem kizárni a win-t a rendszerből! Floppi io,MS-DOS.sys a flash progi+ biosz. Restart és az Abit gyorsbillentyű! Nálam ALT+F2./ A bútoláskor kiírja a gép!/ És már megy is. Nincs szarakodás a kapcsolókkal,nem fagy a win,nincs víruskergető.............Csak DOS!
-
t_ferenc
őstag
válasz
Tutti-amigo #1 üzenetére
a flashmenu általam kitapasztalt használata:
letöltöd a biost, majd kicsomagolod és az update from file opciót választod. -
zso73
veterán
válasz
Tutti-amigo #2 üzenetére
Én is jártam így az online frissítéssel!
Nem is javasolom senkinek!
-
Tutti-amigo
tag
No hát a dolog kislemezes autoexe-s dologgal megoldódott!!
Most boldogság van ezerrel!!
-
Tutti-amigo
tag
Hy!!
Nos igencsak nagy problémával álok szemben. online bios frissítést csináltam, de sajna valami nem tetszett neki ezért egy reboot után a következőket tapasztalom. Sípol mint a veszett fene és sajna a moncsi is csak villog így kép hiányában semmit nem tudok csinálni. Emiatt ugyebár nem tudok kislemezről flashelni. No gondoltam kézikönyv elő aztán majd a lapon jumperolok ezerrel. Nos ír is valamit erről de elég hülyén van megfogalmazva. Lényeg: táp kilő -> jumper átrak -> feszkó rá -> kikapcs -> jumper vissza -> bekapcs. Tapasztalatok változatlanokAmúgy ezzel a jumpereléssel a CMOS törlésével állítódna vissza a bios alapra. Szóval jó lenne ha valaki tudna valami megoldást!
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iOS alkalmazások
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- PLC programozás
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest