Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Raspberry Pi
- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Night&Day
csendes tag
Hi all!Lenne egy nagy problémám szerintem az alaplappal van a bibi!Abit KD7-raidem van egy geforce 6800-assal!Nah itt kezdödik a bibi, hogy már a második ilyen kari adjameg magát nekem és lehet az hogy az alaplap tett be neki?Az elsö 6800-as birta 7 hónapig a másik 2 nap alatt megadta magát kipróbáltam másik gépben is hozta a hibát(boot képernyö olyan volt mint a mátrix code,szemetelt a vindowsban) elöfordulhat h a lap tul nagy agp frekit adott neki és ez betett a karinak? Plz help nekem! Elöre is thx!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Vatera, Teszvesz topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest