Új hozzászólás Aktív témák
-
gyga
senior tag
nya segíccsetek hogy tudom le elenőrizni hogy a lapom jól mér-e? most vettem a 3g-s prescottot és idle 55 C, terhelten (video dekodolás, tesztek) legmagasabb 69 C volt. szerintettek jó e?
[Szerkesztve] -
szilchi
őstag
Up..hátha valaki tudja.

-
szilchi
őstag
Hali.Egy gyors kérdésem lenne.Miután flasheltem a biost 1.2-es verzióra,megváltozott a hőmérséklet mérése.Eddig 44-45 fok volt terhelés nélkül a 2.8-as Prescott Zalman CNPS7000A ALCU-val hütve.Frissítés után pedig 32-33 fok terhelés nélkül.Ez mennyire reális??Mert az Abit lapok elvileg többet mérnek.De ezek szerint eddig 11 fokkal mért többet??Szal csak annyi lenne a kérdésem,hogy most jól mér e a szenzor.Igen vagy Nem??Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Assetto Corsa Rally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Kössz szépen mégegyszer.