Új hozzászólás Aktív témák
-
NetKing
csendes tag
Üdv szumo!
A BIOS-ban tényleg nem találtam hasonló menüt, és nem is hallottam ilyenről,
a windowsban meg a hangbeállításokat átnéztem alaposan de minden a hangkarira van irányítva,
mint előtte is. Szerintem vagy a procinak van valami apró nyavajája, vagy a BIOS-t nem készítették fel rendesen a prescott magos procira, hisz alapvetően ez az alaplap a NW magos
procikra készült. A hangokról.... Ne szó szerint zenére gondolj, inlkább olyasmi mintha a proci
működési frekvenciájában beállt apró ingadozásokat, feszültség válltozásokat szólaltatná meg a speaker.... vagy valami ilyesmi... Nem lehet hogy meg lett gyepálva a proci az előző gazdájánál, és azért rosszalkodik? Mégegyszer mondom, stabil a rendszer, semmi behalás, csak érdekes......
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Analóg fényképezés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest