- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoNick
tag
Továbbra sem akart működni, ezért a csere mellett döntöttem.
Megpróbáltam finoman leszedni az általam ráragasztott Zalman bordát az északi hídról. Nagyon kis erővel feszítettem, még az alaplap sem emelkedett fel az asztalról, és reccs, borda a kezemben, rajta a fél chip, másik fele az alaplapon maradt.
Érdekes eset, jól meglepődtem, hogy ekkora feszítéstől szétjött. Lehet, hogy már régebben megrepedt, és a gép piszkálásától halt be teljesen.
[Szerkesztve] -
NoNick
tag
Zárható eme nagy érdeklődést kiváltott topic.
Az alaplapot tönkretettem, veszek másikat. -
NoNick
tag
Másfél év hibátlan használat után elszállni látszik az alaplapom.
Kórtörténet: kivettem a VGA kártyát, lefújtam a port róla, visszaraktam, és ezután post képernyő után ezzel fogadott: ''Realtek 8....... boot agent....'', mintha hálóról akarna bootoni. Biosba be, hálókártya letilt, ekkor már az XP elindult, hálókártya nincs, de nincsenek meg a PCI-ba dugott FireWire és SB kártyáim sem!, Everest 32 db ismeretlen PCI eszközt sorol fel. Legutolsó bios-t újra felraktam, frissítés után a Biosból eltűnt a hálókártya, PCI-ba dugott eszközök továbbra sem működnek. Besokalltam, egy nap pihi.
Tegnap újra próbálkoztam, de a post után csak ''Realtek boot agent'' fogad, aztán megáll, és sehova tovább. Teljesen áramtalanítottam a gépet, elem ki, bios kisüt.
Újra próbáltam bekapcsolni, de hiába tiltom le a BIOS-ban a hálókártyát, semmi változás, a boot agent szívóskodik. Darabokra szedtem a gépet, újra összeraktam, erdemény 0.
Találkoztatok már ilyen problémával? Mi baja? Lsz. segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest