Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Notebook hibák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoNick
tag
Továbbra sem akart működni, ezért a csere mellett döntöttem.
Megpróbáltam finoman leszedni az általam ráragasztott Zalman bordát az északi hídról. Nagyon kis erővel feszítettem, még az alaplap sem emelkedett fel az asztalról, és reccs, borda a kezemben, rajta a fél chip, másik fele az alaplapon maradt.
Érdekes eset, jól meglepődtem, hogy ekkora feszítéstől szétjött. Lehet, hogy már régebben megrepedt, és a gép piszkálásától halt be teljesen.
[Szerkesztve] -
NoNick
tag
Zárható eme nagy érdeklődést kiváltott topic.
Az alaplapot tönkretettem, veszek másikat. -
NoNick
tag
Másfél év hibátlan használat után elszállni látszik az alaplapom.
Kórtörténet: kivettem a VGA kártyát, lefújtam a port róla, visszaraktam, és ezután post képernyő után ezzel fogadott: ''Realtek 8....... boot agent....'', mintha hálóról akarna bootoni. Biosba be, hálókártya letilt, ekkor már az XP elindult, hálókártya nincs, de nincsenek meg a PCI-ba dugott FireWire és SB kártyáim sem!, Everest 32 db ismeretlen PCI eszközt sorol fel. Legutolsó bios-t újra felraktam, frissítés után a Biosból eltűnt a hálókártya, PCI-ba dugott eszközök továbbra sem működnek. Besokalltam, egy nap pihi.
Tegnap újra próbálkoztam, de a post után csak ''Realtek boot agent'' fogad, aztán megáll, és sehova tovább. Teljesen áramtalanítottam a gépet, elem ki, bios kisüt.
Újra próbáltam bekapcsolni, de hiába tiltom le a BIOS-ban a hálókártyát, semmi változás, a boot agent szívóskodik. Darabokra szedtem a gépet, újra összeraktam, erdemény 0.
Találkoztatok már ilyen problémával? Mi baja? Lsz. segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB) Black Week Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest