Keresés

Aktív témák

• Cruz

aktív tag

Szia!
    Büszke max3 tulaj vagyok, bár nem hangoztatom egetverően, mivel mindenki azt vesz amit akar. :)
    Teljesen meg vagyok elégedve a cuccal. (eddig egyetlen komoly fejtörőt okozott - lehet csak eltérés az eddig megszokottaktól = ha kiveszem a procit és ugyanazt teszem vissza, akkor csak cmos reset után bootol; a vh6II-nél ilyennel nem találkoztam).
    Nagyon király az integrált LAN! Eddig PCI-os hálókártyát használtam és ahhoz képest fényévekkel jobb. Az integrált hangkártyát nem próbáltam. Sok ide és sata eszközt tud egyszerre kezelni, ez a fícsör a biosból egyszerűen kezelhető (csak elsőre tűnik bonyolultnak). Raid-el eleddig nem próbálkoztam. Húzni jól lehet benne a procit is (de eddigi tapasztalat nálam, hogy inkább a ramot érdemes meghajtani, de azt nagyon: a 3.0@3.75re húzva kb ugyanolyan eredményeket produkált, mintha 3.3-on a legkisebb memóriakésleltetésekkel (2 2 2 5) + a Game Accelerator fícsör Street Racer beállításával használnám a gépet. Előnyök: nem melegszik annyira, de ugyanolyan gyors!) és a ramot is. Tág határok között állíthatók a feszültségek. stb
    Hátrányok. A North Bridge aktív hűtése hangos, az OTES é se halk, de az még elmegy (biosból álllítható lefelé mindkettő ellenben).
    Az alaplapi Winbond chip, ami a hőmérsékleteket méri felémér rendesen, de ez megszokható, engem eddig nem zavart
    Az OTES miatt nincs rajta soros illetve párhuzamos port. Manapság ezeket nem sokra tudod használni, de ha esetleg régi párhuzamos portos nyomtatót akarsz használni (mint pl én), akkor lehet venni ilyen átalakítót (bár nem olcsó, de én anno ezt is belekalkuláltam az árába).
    Nekem megérte a sok pénz érte (két év garral vettem).
    Sok minden jó és okos dolog van a dobozva mellékelve hozzá.
    Szerintem az ic7 szériának minden tagja megéri az árát. Bár azért a pár ezerért inkább jobb a G-t vlasztani, mint a simát... ha eddig nem hánytál az Abit névtől, akkor nem rossz választás egyik sem. :D
    Vannak hasonló felszereltségű alaplapok a piacon de vagy drágábbak (pl asus) vagy nem ennyire gyorsak (pl gigabyte). Ez viszont már megint csak szubjektív kérdés. Érdemes elolvasni a PH-s tesztet az alaplapokról...

Üdv
    C.

Aktív témák