Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #4098 üzenetére
kezdetek óta van sajna. topicban tényelg nagyon sokan szivnak evvel. van akinek csak egy játék csinálja, másnak pedig folyamat. volt akinek egy idő után jött elö...egyik forumtárs vagy 150MHz-el vette vissza mag orajelet, akkor "megoldodott" nagyjából a probléma. se nv se kártya gyártók nem tudnak erre mit mondani. nv fronton sem unalmas az élet
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4097 üzenetére
88GT jobb mint 96GT, de régi 88GTS már nem.
Grunge: Még nem is hallottam erről a fekete képernyős hülyeségről. Nálam még semminél nem jelentkezett. Lehet csak a frissebb gyártású 96GT-nél fordul elő.
-
grunge
addikt
válasz
chap-man #4095 üzenetére
semmi jeletősége, ez előtt ati-m volt és tökéletesen működött. nv-nek sem lenne érdeke ha nem menne a lapjukban minden kari
nézz be 4830-as topicba is, megéri
96GT-nél meg van egy olyan "extra" hogy BlackSOD. azaz némely játéknál felete képernyőt dob, megfagy. egyre többen szivnak evvel, midnen márnánál jelentkezett. topicja is ettől hangos. gariztatás meg macerás...kicsit lutri. mielőtt megvettem volna nem tudtam erről, de kop-kop eddig nekem nem volt ilyen eset.
(#4092) buherka: igazad is van! hihetetlen h ennyit szorakoztak. haverral most vettünk itt egy lenovot. boltossal elöre megbeszélt egy olcsóbb árat (neten kevesebbért adták mint a boltban..). odamentünk a megbeszélt időre és elfelejtették az uj beárazást..kis helyretétel után már ugy dobták utánunk
-
chap-man
tag
thx a segítséget 9600gt nekem is jobban tetszik azt ati 4830 sem lenne rossz csak nem tom h szeretné a lap
mert ugyebár csak nforce
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Tegnap hívtak, hogy mehetek érte...
Kérdeztem tőlük, hogy mi a rák tartott ennyi ideig, Amikor 15 napuk volt max rá. Meg mondtam, ha lesz egy karcolás is rajta, akkor azt jegyzőkönyvezni fogjuk.
Biztos panaszt fogok tenni és be is írok a vásárlók könyvébe...az hétszencségPersze hebegett-habogott a srác, mit is tudna teni.
(#4088) stephenpoe ...akkor az már rég volt, meg vissza sem olvastam.
Lehet, hogy minimális fesz emelés fog kelleni a procinak v. az északi hídnak, vagy inkább vedd vissza a szorzót és emeld az FSB-t. Most nekem 1600-as FSB-n megy a procim és 1.35V-al vígan viszi az északi híd...Mondjuk ez már 45nm-es -
grunge
addikt
válasz
chap-man #4089 üzenetére
hello!
biza szakit mindenkinek a kis lapocska8800 és 96gt között nem sok különbség van, ahova kevés a 96gt, oda a 88gt (gts640) is az. pláne hogy a 96gt jol is huzható
szoval a kettő közül a 96gt-t venném. nem árt azonban szétnézned ATI fronton sem, 20-23k-ért lehet kapni 4830-at ami viszont klasszisokkal jobb
sőt a most megjelent 4770 is nagyon jó vétel (ilyenre pályázom én is
). sebességre jo a 96gt, krájziszolni is lehet vele, sőt a gta4-et is viszi medium-high beállitásokkal. egyedüli kivetni valóm az, hogy joval gyengébb a képminősége mint az előző kis ati 2600xt-mnek. ha sokat filmezel (HD,DVD stb.) akkor meg egyértelműen ati-t javaslom, nem kicsit jobb a képük (saját tapasztalat, ezért váltanék legfőképpen csak). driverekkel egyik fronton sem lesz gondod. jövőre tekintettel nem árt 1GB-os kivitel után nézni. tömören ennyi
-
-
chap-man
tag
hy all
régen jártam erre gondoltam benézekmindenkinek megy a fatal1ty?
szarakodik a hibás 7900gt-m szerintetek egy gigabyte 9600gt16k lenne a jobb helyette vagy inno3d 8800gts 640 21k
előre is thx -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4086 üzenetére
...emlékszel?Együtt húztuk 2700-ra.
Igen.Ezek már nagyon durvák.Gyári adatok szerint a 600-as,0-100 4.1.
Az ezres 3.9.Gyakorlatilag nem veszed észre,de kanyarban a 600-as stabilabb.Nomeg szebben is csúszik,a minusz 30 kilo miatt.....Nem tudom melyik lesz,és azt sem tudom,mikor.Nézegettem Banditát is,de az 1200ccm
....a szine,ami a legkevésbé izgat....csak szóljon,mint a varógép.....
Most egy 400-as DR-t supermoto-t szoktam nyúzni,de csak ízibe,mert nem az enyém.Csak ha jó csajok vannak a közelben,tolja alám a haver,hogy fakítsak.... -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4085 üzenetére
50 ccm-es Puch-nál erősebb motort még nem vezettem
bőven széélvész lesz ebből a 600-as is! szine milyen lesz? ez a piros?
(#4086) buherka: fene a pofájukat! 2és fél hónap...remélhetőleg hamarosan megoldodik ez a gondod, kár azért a jó kis notiért.
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4084 üzenetére
Szerintem jövő héten elmegyek és szép nyugodtan jóváírást fogok kérni.
Ha ez nem megy, akkor küldök az ügyvédemmel nekik egy fizetési meghagyást, de akkor abban nem csak a notim ára lesz...
Azért kíváncsi leszek az arcukra(#4085) stephenpoe ...amúgy most húzva van a procid?
Ezekből a 600-as is már nagyon durva, főleg a mai technikával
.
Cimbinek hasonló mocija van. Neki át van alakítva a hátulja. Van rajta koptató, hogy ki tudja csapatni egy kerékre a városban. -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4083 üzenetére
...erre a fesz emelésre szivesen visszatérnék....köszi.A jószág 600-as.A következő ugyanebből az FZ1,az ezres...majdnem egyáron van...de én úgy gondolom,elég a 6-os...régen volt ezresem,és amennyi a sújtöblet,elviszi a plussz lóerőket...
Igazándiból túramotor,de szokták streetfighternek is használni...
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4079 üzenetére
Akkor ott nem stabil a renszer, ha kifagy az orthos alatt....sajnos.
Minimális fesz emelés megoldhatja a problémát.
A kurzor meg azért akadozik, mert mind a két mag 100%-os terhelés alatt van és az egeret is alig képes vezérelni a renszer. De ez így normális.Amúgy szép kis moci. Azt látom, hogy 4 hengeres. Mekkora moci van ebben?
Ez egy Street Figheter...ugye? -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4077 üzenetére
Nekem is stabil a masina, mint a beton
.
Rég nem volt nekem sem ilyen gépem, amiben ilyen sokáig nem cseréltem semmit.Viszont a notim az kifeküdt, mint a huzat. 2 hétig nem használtam, mert a németeknél voltam és amikor hazajöttem, bekapcsoláskor 65 fokrol indult. Persze melegedett, mint az állat. Már 2 és fél hónapja szervizben van, azóta semmit nem tudok róla.
Ennyi idő után talán már jogusult lehetnék a pénz visszakérésére is, mert úgy tudom, hogy 15 napon belül ki kellett volna javítaniuk a hibát. -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4079 üzenetére
ejha, szép darab!
a fagyásnak biztos nem a tulmelegedés az oka. lehet egy pici fesz-emelés segit. ird majd be a pontos beállitásokat! -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #4066 üzenetére
Sziasztok.Sajnálom,hogy csak ilyen megkésve....
Megvolt a teszt.9-esen,felment 45 fokra,de attól tovább nem.10-esen,50 fok,és kb két perc után lefagy a gép...
ez nagyon gáz?Ha sokáig hagyom,mozog a kurzor,de nagyon robotzsarús....mármint kicsit darabos...
Nekem mégmindig a 4500-ös fut.Tervbe van egy 8500-as,de nem tudom mikor sikerül megvenni....motorra gyűjtök...ha látni szeretnétek...
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4072 üzenetére
Amikor anno én is megvettem a E8200-est, én is nézegettem, hogy miért ugyan olyan "meleg", mint a E4400 v. az E6700.
Na mondom fasza...nesze neked 45nm.
Aztán megnyugtattak a Wolfi totyikban, hogy ez a proci nem a valós értekeket mutatja a hőmérséklet terén.
Azóta nem is izgatom magam -
buherka
addikt
válasz
Maxxter #4068 üzenetére
Ha én is megkenem a száját a 8200-es procimnak, mondjuk egy orthosal, akkor felszalad a CPU nekem is 50 fokra szoftveresen...a borda meg jég hideg, még az alján is.
Nekem 1500 körül forog rajta egy 92mm-es venti.Most jelenleg a CPU 32 fok, mag1-39, mag2-37
Míg nem füstöl, addig nem foglalkozok vele -
Maxxter
senior tag
Akkor azt mondjátok meg, hogy E8400-nél is pontosan méri a hőmérsékletet? Mert régen volt az a mizéria, hogy 10-20 fokkal többet mutatott.
Nálam a CPU 50fok, mag1 39fok, mag2 39fok és forog 500-at venti a hűtőn. Csak tudnám, mitől van 10 fok különbség
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4065 üzenetére
bizony jo az! amugy egyik játék sem tudja megizzasztani (még) annyira, mint egy orthos vagy prime 95. sztem azoknál sem fog tulmelegedni ekkora hűtövel
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4065 üzenetére
Ezzel teszteld
Minnyá nem 39 fokos lesz
A Test-nél legyen ez...Blend stress CPU and Ram
A Prirority-nél meg ...9-es ...esteleg 10-es is lehetAztán Start..
Közben figyeld a hőmérsékletet.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4063 üzenetére
jogos meglátás
idle = alap állapot, load = pl orthos alatt
-
Cobrusz
senior tag
-
grunge
addikt
válasz
buherka #4058 üzenetére
nekem eddig a gyári asus paszta volt procin, most került fel az mx-2.
nagyon sokáig elég lesz még, amit vettünk
3 orát legóztam a masinával, bekerült a panel, nem semmi darab
kusssss van most a gépben és tényleg nagyon szépen illik a házhoz. alkalom adtán teszek fel képet is
(#4057) Cobrusz: én is 9700-est akartam, de akkoriban 16k+posta kértek el érte minor vettem a gépet. Akkor megláttam az arctic square-t és nem bántam meg. olyan mintha egy harley-davidson henger állna ki a lapból
30fok körül tartja a procit 30%-os fordulattal. ugy állitottam be hogy 50-től kezdjen el feljebb kapcsolni. nos erre még nem került sor
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4044 üzenetére
Jól néz ki
...majdnem lekoccolja a plexit, olyan magas a kicsike
A 37-39 fok az idle vagy load?
(#4048) grunge...amikor megvettük az Mx2-es pasztát én átkentem mindent, amit lehetett...azóta nem nyúltam hozzá
-
grunge
addikt
válasz
buherka #4043 üzenetére
majd kiirtom onnan a pókembert
csütörtökön jön a cucc, pénteken bele is dobom egy nagytakarítás keretein belül. árpasztázok mindent.
(#4045) Cobrusz: ezek jó hirek. potik felett világit a cumó?
ha alkalmad adódik csinálj pár képet róla, meg a dzsungelről is h mire számitsak
-
buherka
addikt
Ja hogy előlapi paneled lesz, az más...el vagyok varázsolódva.
Biztos jó lesz, de jó sok kábelre számítsál
...cimbora is vett egy hasonlót és úgy néz ki a háza belülről, mintha beköltözött volna a Spiderman
. Mondjuk nem is foglalkozik azzal, hogy eldugdossa a kábeleket.
ja-ja az összes Fan Mate házon belül van...szépen mindegyik be van állítva 1500-as fordulatra, oszt csókolom. Egyedül a 120-as venti ami a plexiben van az forog ezret, de ezt is leszabályoztam.
Nem igazán szoktam állítgatni őket, mivel sok értelmét nem látom. -
grunge
addikt
válasz
buherka #4040 üzenetére
errea kábelrengetegre kiváncsi leszek, remélem sikerül vaalhogy megoldanom majd a "kis" CM690-ben
ilyen lészen-e. elég jol fog passzolni a házikóhoz sztem, nomeg pont 6 potira lesz szüksgem
fan-mate-ket házon belül pakoltad el?
(#4039) stephenpoe: szép nagy batár dög
evvel fagypont alá kerülnek a dolgok
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4039 üzenetére
Szép kis hűtés
...és biztos jó lesz a deszkához, mert nem olyan széles, így nem koccolja le az északi híd hűtését....mert azzal nekem is meggyűlt a bajom.
Most milyen hűtés van a procin?
-
buherka
addikt
Én sem hinném, hogy el fogom adni, mert olyan pénzt már úgy sem kapnék érte amiért megérné megválni tőle.
Nekem is 4 venti szabályzó van a gépemben...ebből 2db. Fan Mate 2 a másik kettő Fan Mate 1 a Zalmantól.
Előlapi szabályzót azért nem veszek, mert irtó nagy kábeldzsungelt tud csinálni a házban, viszont a kis Zalmi szabályzókat jól el lehet dugni.
Milyent rendeltél?....Fan Mate2-est.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #4036 üzenetére
Úgy látom, hogy még páran kitartunk a deszkánk mellett
...jó is az.
-
buherka
addikt
Sziasztok skacok
Nekem is még jól szuperál a lap.
Ha jobban belegondolok, én már több, mint egy éve semmit nem változtattam a konfigomon...csak annyi hogy néha kipucolom belőle a port.
Azóta sincs a deszkánkhoz új bios...ez van sajna, de így is nagyon jól működik.Amúgy bocs, hogy hanyagoltalak benneteket, de megy a meló ezerrel, meg a cégnél is tiltják a közösségi oldalak látogatását
-
grunge
addikt
Sziasztok srácok! mindenki ok?
akinek megkezdődtt/kezdődi ka vizsgaidöszak, kalappal. itt már cumi van. épphogy kijozanodik az ember az egyetemi napok után
gép nemsoká kap egy zalman venti szabályzót, mivel az aux-csatikat nem lehet manipulálni...
-
Cobrusz
senior tag
az a lényeg
hát igen engem is sokáig szolgált nagyon jó kis laphát... ez az új lap hát nagyon szuper
abit lapban ment 1.3al 3000mhzen ebbe annyival már 3600mhz
abit lapban ram 1000mhz ig ment cl4be, 1100cl5
itt 1333cl5ig mentde 1.2 volt alatt viszi majd a q9550 v q9650 4ghz-en, ez most a cél ha elment a q6600
ELADÓ Q6600 VID:1,25 - 40k! ha vkit érdekel
-
grunge
addikt
válasz
Cobrusz #4030 üzenetére
megy minden mint a karikacsapás! kop-kop! nagyon jo váalsztás volt anno ez az abit lap, baromi stabil! január ota meg vistázom, és teljesen jol müködik az is, pár idegesitő hülyeség kimaradt ami az xp-ben zavart. midnen gáma is szuperul megy. szal Alles in Ordnung!
hogy tetszik az uj lap? -
Cobrusz
senior tag
mi a helyzet itt mostanság?
eladó egy q6600
mindenkinek jól megy a lap?
enyém sajna már elment -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4028 üzenetére
Ennyi
dont worry be happy !!!
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4025 üzenetére
tessék megynugodni
csak azt jelzi, hogy áram alatt van a cucc. teljesen normális jelenség! a régi már 7 éves Abit lapomon is van ilyen led!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4025 üzenetére
Működik a gép? Szerintem igen, az ég adta világon semmi baja nincsen. Az a led azért világít, mert áram alatt van a gép.
-
stephenpoe
tag
Tiszteletem Mester Urak!
Lenne egy kérdésem.
Tudja valaki,hogy a 5VSB/FPIO1 Lighter nevű control led vajon miért világíthat.Tegnap kezdte,de semmiféle problémát nem vette észre.Ez a kis led,a power supply csatlakozó felett vam közvetlenűl.A könyv szerint:"These leds light up when the power supply is connected with power source."
Ez szerintem valami olyasmit jelent,hogy valamilyen erőforrással van baja....szerintetek?Vagy találkozott már valaki hasonlóval?Kicsit aggódom....olvastam olyat,hogy néha,amikor elromlik a táp,viszi az alaplapot is........sírnék.....
Előre is köszönöm.
Sziasztok -
afro9
tag
Kellemes húsvétot így utólag is mindenkinek! De mostanra sikerült rendesen kijózanodnom a sok sonka+rövid kombó után.
-
stephenpoe
tag
...mindenkinek sok locsolkodót kívánok...
-
Maxxter
senior tag
Hogy Povcsivcsák Mónikát idézzem: "Boldog Nyuszit mindenkinek!"
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #4015 üzenetére
haverom HP laptopján meg a hangkeltőt kell néha ujratelepíteni
-
t00kalmi
csendes tag
Köszönöm a segítséget Mindenkitől!
Talán a Win7 lesz az eddigi legjobb operációsrendszer. Most a x64 7068-at használom, bár, már felraknám a 7077-et ha lenne a neten x64-es verzió. Valaki esetleg nem tud egy linket?
Üdv!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4015 üzenetére
Ha nekem a router hülyül meg, általában félévente egyszer, kikapcs, reset, bekapcs és tökéletesen működik. Pedig csak egy D-Link wifi router. Nagyon megvagyok elégedve vele.
Javul már a helyzet Főnök? Ha publikus, ha nem akkor majd msn-en.
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4013 üzenetére
...igen,a win 7 úgy van,ahogy mondjátok.Nekem egy TRENDNET márkájú routerem van,amikor megbolondul,naponta kell újrarakni.Pedig nem volt túl olcsó....
...de van,amikor elég a saját hibajavítója is,és megjavítja magát....
....én is valami elálítódásra gondolok,csak kiszűrni nem tudom....
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4009 üzenetére
Csak annyi, hogy szakadozik a kapcsolat, míg másik gépen hibátlanul működik. De mindig a windows miatt van, valamit elállít vagy valami cache szerűség megtelik amit nem tudok törölni. Ha újra rakom akkor hibátlanul működik.
Win7 úgy tudom felismeri az Xp-s és Vistás drivereket is.
-
t00kalmi
csendes tag
Hi Mindenki!
Windows 7 X64-et szeretnék felrakni. Nforce driver-t merre találok?
Please help me!
Üdv: t00kalmi
-
grunge
addikt
halihó srácok! mi helyzet? megint jól elültünk. a lap csak megy, megy megy és megy
a héten ki is pucolom a cuccost
-
grunge
addikt
hajrá srácok a bizniszhez
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4003 üzenetére
Akár már most aktuális.
Felvettelek
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #4001 üzenetére
Rendben, valahogyan biztos összehozzuk. De a részletek majd privátban beszéljük meg vagy msn-en, gyorsabb is meg az már nem publikus
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #4000 üzenetére
...örülök,hogy nem neheztelsz...
A proci mindegy,hogy használt-e,csak működjön.Vedd azt is számításba,hogy innen nem egyszerű visszaküldeni,ha baj van vele.Mást nem tehetek,csak,hogy megbízok az itélőképességedben.Részletek alatt azt értem,hogy hova kűldjem a pénzt....,meg megbeszéljük az árfolyamot...,meg ilyesmiket....amikor Neked megfele,összekapcsolódhatunk,vagy....nekem mindegy.Nem annyira sürgős,csak nem akarok lemaradni róla.Szoktam haza küldeni apróságokat.Ha valami eszedbe jut mond,én elmondok mindent.amit tenni tudok,aztán meglátjuk,jó-e úgy.....ok?
....olvastam a tuning leírásodat....
....nem gyenge
....
Hali
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest