- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
válasz kamikaze boci #6 üzenetére
ok-ok-ok
probléma megoldódott.
topik zárható-törölhető meg miegymás :D -
kamikaze boci
őstag
A BX chipset nem tud megcímezni egyes ramokat.
Nekem egyébként két 256-os BX ready modul van a BX6-omban, de akár négyet is elvinne (1 GB a határ). Ha egy ram nem BX ready, akkor csak a felét látja Lfeszámítva persze a simm, rambus és egyéb ramokat, mert abból ugye nem lát semmit.. (Ez most vicc volt:D)egyéb állatfajták
-
Dilikutya
félisten
Van olyan 256-os modul, ami jó BX-es lapba, sajnos nekem ilyet nem sikerült szerezni anno. Amúgy ez nem teljesen igaz hogy csak 128-as modul jó bele, mert nekem volt egy 128Mb/100Mhz modulom és azt bizony csak 64Mb-nak látta. Az a baj hogy nem tudom, mitől BX-ready egy ram, vagyishogy milyen jó bele. egy biztos hogy 512mb-os egyáltalán nem passzol, azt csak 128-nak látja mégcsak nem is 256-nak
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
naga
senior tag
Megy, ha bx-ready a ram.
-
roPHka
senior tag
ha van valakinek abit bx6 lapja, akkor kérném feltétlenül írja meg hogy 256-os modult tud e fogadni?
tök mindegy hogy pc66, pc100, vagy 133-as, csak hogy 256Mb-os modult kezel-e?
Tőlem is kérdezték, sőt a srác azt mondta hogy csak 128-as modult lehet bele tenni. szerintem ez hülyeség :U
Nekem BM6-om van, és abban vígan elmegy a 256/133-as kétoldalas BX-es Hynix ramom...
?