- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Valami nem stimmel! Nem megy az a nyomoronc progi! Megpróbálok biost frissiteni, hátha.
-
Allien
veterán
Viszont akkor én is kérdeznék! Nincsen valakinek tippje, miért nem megy nálam a mikroGuru EQ-ja, pont a lényeg! Ezt biosban is valahol be kell állítani?
Olyat ír ki egy kis ablakban, hogy:
CreateInstanceEnum() failed:
O.K. (ez gomd)
Következő:
Open file error
(ezt speciel értem, csak mitől? Jelenleg Omega driver 4.4-s van fent, tehát Ati kártya 9600 XT, dual chanelben 2x512 samsung ram) -
Allien
veterán
Tegnap vettem egy illen lapot (AN7). Hazavittem, sikeressen összeraktam, és indul na. Na NAA Na nem, csak az első képig, ahol tab-ot, vagy del-t ajánja megnyomásra, csakhogy, a billentyűzetet nem érzékelte, és nem volt hajlandó elindulni.
No, kipróbáltam másik billel, de azzalsem (sőt, 3.-al is). A ledek felvillannak, tehát tápot ad neki. Kiszedtem, és a dobozán összeraktam újra, és lőn csoda, mégis müxik.
A bios állítások nem rosszak, bár sokról nem tudom, mi az.
Sajna, a procim lockos, ez kiderült.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest