Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesch
tag
válasz
KergeBirka #28 üzenetére
Me mé?
-
edward2
addikt
válasz
KergeBirka #19 üzenetére
Do Not Power Off While Saving BIOS!
Probálkoztam nullázással jumperrel elemet még nem vettem ki de délután kiprobálom.ha nem megy akkor viszem usersba aztán majd vmit mondok hogy hát elromlott csak ugy.találják ki mi a hiba.oldják meg vagy nem tudom.mellékesen felhivtam europacomputert aztmoindták 4000ért égetnek uj biost az an7-es lapba. -
edward2
addikt
válasz
KergeBirka #13 üzenetére
jah erről meséltek most munkatársak.iszonyatosan szétbasz ideg.mindenképp meghlat különben?
-
kdsata
csendes tag
válasz
KergeBirka #6 üzenetére
Pontosan nem tudom talán 1.0 ? amivel kijött.Egyébként eleinte nekemsem volt megbizható, de ez már a mult pedig semmit nem csináltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus M16
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő