Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

Hali. Nekem még mindég ez a lap dübörög a gépemben. Bár voltak kisebb gondok de egyenlöre háritva mind. Most viszont van gondom megint: S3. Egyszerüen semmien PCI -os videokari nem akar menni a lapban. Normális ez? Brekktöl vettem(a lapot), öt hivtam is de biztos elfoglalt volt mert nem volt vmi segitökész :DDD , amugy nagyon korrekt ember.
    Nem tudtok vmi trükköt? Vagy probált vki pci-os karit tenni bele? Én 2-vel probáltam ebböl az egyik tuti hibátlan kari (tesom gépében ment).
    A jelenség az hogy amikor bekapcsolom a 2d kodu lépésig jut el a lap. Ami ha megnézitek és jol forditottam annyit tenne hogy adatok kiiratása a képernyöre(monitorra). Lehet nem pont ez de vmi iesmi, most ezt fejböl irtam. A lényeg hogy csak fekete képet ad a moncsi. De bekapcsol csak éppen semmit se mutat. A biosba se tok belépni.
    Megprobálom majd cmos reset-et (bár multkori hiba miatt most is defaulton megy elvileg a bios - 2hete volt cmos reset azota semmit nem állitottam). Kiszedni ujra berakni még 100x végignyálazni leirást bár semmi ehhez hasonlot nem találtam. Troubleshooting-ot nem néztem ha esetleg van benne.
    Egyéb ötleteket várok.

Ja és ABIT RULEZ :C De komolyan.

Új hozzászólás Aktív témák