Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hali. Nekem még mindég ez a lap dübörög a gépemben. Bár voltak kisebb gondok de egyenlöre háritva mind. Most viszont van gondom megint: S3. Egyszerüen semmien PCI -os videokari nem akar menni a lapban. Normális ez? Brekktöl vettem(a lapot), öt hivtam is de biztos elfoglalt volt mert nem volt vmi segitökész
, amugy nagyon korrekt ember.
Nem tudtok vmi trükköt? Vagy probált vki pci-os karit tenni bele? Én 2-vel probáltam ebböl az egyik tuti hibátlan kari (tesom gépében ment).
A jelenség az hogy amikor bekapcsolom a 2d kodu lépésig jut el a lap. Ami ha megnézitek és jol forditottam annyit tenne hogy adatok kiiratása a képernyöre(monitorra). Lehet nem pont ez de vmi iesmi, most ezt fejböl irtam. A lényeg hogy csak fekete képet ad a moncsi. De bekapcsol csak éppen semmit se mutat. A biosba se tok belépni.
Megprobálom majd cmos reset-et (bár multkori hiba miatt most is defaulton megy elvileg a bios - 2hete volt cmos reset azota semmit nem állitottam). Kiszedni ujra berakni még 100x végignyálazni leirást bár semmi ehhez hasonlot nem találtam. Troubleshooting-ot nem néztem ha esetleg van benne.
Egyéb ötleteket várok.Ja és ABIT RULEZ
De komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest