- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Rég elkelt! Zárható!
-
Domy
aktív tag
Asszem 260-as FSB körül ment 3:4-es szorzóval a 2,8-as... Vegyél vmi jó tápot... kérdés hogy a Codegány meddig bírja... csak azért kérdeztem a tápot, mert nekem még az Enermax Noisetaker is hangos volt
Egy venticsere csodákra képes... de a Codegen nem ér annyit hogy beletegyél egy jobb ventilátort...
-
Domy
aktív tag
Sajnos már ködöm nincs... azt még a 2,8-assal néztem... de asszem 4-4-4-12-n 700Mhz amit tudtak a ramok! A GT-t meg tapossad... benne kell legyen a kraft!
De mondok egy titkot... letöltöd a memtes86+ progit... elindítod lemezről... utána ha laza időzítések vannak a biosban, ezzel a progival tudsz tesztelni, és az időzítést ''on the fly'' módosítani... nyilván ahol hibázik, vagy resetel, vagy szétfagy azt nem bírjaRengeteg időt tudsz spórolni vele, ha így nézed a végét!
Milyen procckúlered van? Arctic? 4 tűs? Mert akkor biosból tudod vhol lőni, asszem a HW monitornál... ha meg 3tűs akkor potival! 4 tűsnél a poti not working
[Szerkesztve] -
Domy
aktív tag
Ezek szerint elértétek a vonatot
Csak UP!-olok még kicsit!
Beszámítás van, alku van, de lehetőleg Szeged környékén tudjunk vhol talizni!
Ami még megmaradt és vihető:
2x256 Kingmax Hardcore 500Mhz - Lefoglalva péntekig
Tualatin 1,3 és Tualatin 1,1 procik
Aerocool Gatewatch fekete
LG 16x/52x-32x-52x Combodrive fekete
Beszámítok:
2x512 vagy 2x1G BH-5 vagy TCCD ramot, Pci-E X800XL-t XT-t vagy hasonlót, esetleg Asus CT-479 átalakítót, vagy Dfi NF4-es 754-es alaplapot! -
Domy
aktív tag
Basszus... a mail nem akar összejönni... én tudlak téged olvasni! Vagy keress MSN-en vagy küldj mailban egy telszámok kérlek, hogy rendezhessük a dolgokat!
Üdv.:
Dömy -
Domy
aktív tag
Na üdv!
Az alaplaphoz van minden, fullos, még a gyári chipsethűtő is megvan!
A proci tálcás... de adom a Primecoolert vele!
Én nem akarok vitát itt a fórumomban.... az elsőbbség Juszt-é, Ősember meg többet ajánl... szerintem beszéljétek meg egymás között... ha nem megy, akkor döntök én
Esetleg beszámítanivalótok van valami? -
Domy
aktív tag
Őőőő, izé... ha eljösz érte akkor már ketten vagytok... mondjuk licitben... kellene Jusztnak is a cucc...
Most aljas leszek... aki többet ad érte, és lejön érte az viheti! Egyben! KP-ra a lap+procc+ram+hűtőket...
De ne felejtsétek el hogy Juszt elsőbbséget élvez... már 1 hete tárgyalunk! -
Domy
aktív tag
Juszt!
Gar Gianninál! Elvileg még 9 hó! A lap+procc+ramot nem éri meg nekem 57 alatt eladni... annyiért már ki tudnék belőle szállni...
Bobsurf!
Egy a helyzet! Szeretnék többet kapni érte! A másik meg az, hogylassan nem merek bízni az emberekben... szóval kaptam egy szóbeli igéretet, hogy 2 hét múlva elviszik, de ki tudja... Most meg csótány módon árulom tovább, amíg valaki le nem teszi az asztalra egyben a pénzt, vagy a csereárut!
Beszámítok:
AMD754 és Intel479 Mobil procit, Asus CT-479 átalakítót, Dfi NF4-es 754-es alaplapot!
2x512 vagy 4x512 vagy 2x1G Winbond ill. Samsung UCCC vagy TCCD chipes memókat!
X800XL-t vagy XT-t vagy ettől erőssebbet Pci-E kivitelben! -
Domy
aktív tag
Ebédelni mentem UP!
-
Domy
aktív tag
Biztos türelmetlen vagyok
-
Domy
aktív tag
UP! Minden megoldásra kapható vagyok
-
Domy
aktív tag
Csak tolok még UP!-ot!
Beszámítás van, alku van, de lehetőleg Szeged környékén tudjunk vhol talizni!
Tehát:
AA8 Duramax
3,4 Prescott
2x256 DDR2 Samsung 533Mhz
2x256 Kingmax Hardcore 500Mhz
Tualatin 1,3
Aerocool Gatewatch fekete
LG Combodrive fekete
Beszámítok:
2x512 vagy 2x1G BH-5 vagy TCCD ramot, Pci-E X800XL-t XT-t vagy hasonlót, esetleg Asus CT-479 átalakítót, vagy Dfi NF4-es 754-es alaplapot! -
Domy
aktív tag
Oké
-
Domy
aktív tag
re
-
Domy
aktív tag
Igen... mail?
-
Domy
aktív tag
De,de! Még megvan! Mennyire gondoltál?
Ami jelen állás szerint nálam van:
Abit AA8 Duramax lap - elvileg viszik
Intel Prescott 3,4G - elvileg viszik
2x256 Samsung DDR2-533 - elvileg viszik
2x256 Kingmax Hardcore 500 Mhz DDR1 - vihetőőő
Sőt akad még Tualatin és PIII proci is a fiókban -
Domy
aktív tag
UP!
-
Domy
aktív tag
UP! a lomoknak
-
Domy
aktív tag
Talán elmegy... utálok bukni valamin és ezen asszem sokat fogok... miért nem vesznek a népek jót?
-
Domy
aktív tag
Jóéjt UP!
-
Domy
aktív tag
UPsza! Bár lehet hogy köv. héten elviszik az egészet!!!
-
Domy
aktív tag
Továbbra is eladó:
Abit AA8 Duramax alaplap - Gratis Zalman Nb cooler (gyári is megvan) - 20e?
Bővebben: link
Intel Pentium 4 Prescott 3,4Ghz 1M 800Mhz E0 stepping - Gratis Primecooler Hypercool IV+ rézzel - 35e?
2x256 Samsung DDR2-533Mhz - 8e?
2x512 Samsung DDR2-533Mhz - 16e?
2x256 Kingmax Hardcore 500Mhz DDR - 12e?
esetleg Chieftec Bravo BBB01 nagyon nagy torony - 15e?
Lehetőleg egyben! Alku van, ha valaki eljön érte rettenetes kedvezmények vannak!!!!!
Tel.: 30/399-67-52
mail.: domy(pont)tm(kukac)gmail(pont)com
Szeged közeliek ismét előnyben!
[Szerkesztve] -
Domy
aktív tag
A mai uccsó UP!
-
Domy
aktív tag
No akkor még egy up! Nem kell elszaladni ám az árak miatt... tessék alkudni akinek kell ilyen motyó!!!
-
Domy
aktív tag
Fel-fel emberek!!! TOLONGANIIIII!!!
-
Domy
aktív tag
Kérdés hogy mi érdekel? E0-s, nem tuningoltam... nem nagyon melegszik... terheletlenül lemegy az órajele 2,8-ra... spec number fejből nemmegy, de asszel SL7PW... majd megnézem ha komoly a dolog!
Hoopsz! Az lemaradt hogy ajándék Primecooler Hypercool IV+ hűtővel adom... derék kis hűtő... 1000-es fordulatra visszavéve is elhűti max. terhelésen 60fokra Abit lappal, ami talán még mindig fölé mér! Na meg Zalman NB hűtő is van ám rajta... de természetesen tudom adni a gyárit is ha valakinek az kell!!! A cuccok meg garosak Gianninál még kb. 9 hónapig!
[Szerkesztve] -
Domy
aktív tag
Írd le bátran, bár leszögezem nem kenyérre kell
Sztem így se vagyok nagyon elszállva az árakkal! A procira van már ember, a ramot meg tudnám cserélni 2x256 Samsung+kp-ra sz'al tessék gondolkodni... Minden megoldás érdekel, de az egész motyó eladó!
Van még 2x256 DDR500 Kingmax HC-ram is ami megy 580at egy erre alkalmas proccal!!! -
Domy
aktív tag
Kezdek UP!-olni
-
Domy
aktív tag
Emberek! Eladóak az alábbi cuccok! Lehetőleg egyben!
Abit AA8 Duramax alaplap - 22e?
Intel Pentium 4 Prescott 3,4Ghz 1M 800Mhz E0 stepping - 33e?
2x512 Samsung DDR2-533Mhz - 18e?
esetleg Chieftec 360W dual ventis táp - 6e?
esetleg Chieftec Bravo BBB02 nagyon nagy ház - 15e?
Az egész egyben indulásnak legyen mondjuk 90 ezer magyar forint, vagy hasonló értékű Euro!!!
Alku van, ha valaki eljön érte rettenetes kedvezmények vannak!!!!!
Tel.: 30/399-67-52
mail.: domy(pont)tm(kukac)gmail(pont)com
Szeged közeliek ismét előnyben!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest