- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
válasz
#54625216 #69 üzenetére
"Ez nem ideológiai, hanem üzleti kérdés."
Olyannyira hogy az amcsiknál beindult a spanyolajkuaknak és a feketéknek targettált tartalomgyártás.
Pár ilyet láttam... nem tudok mit kezdeni vele... ez az ő világuk, engem nem érdekel, nem érzem annyira át (persze ha remekmű, akkor az átjönne [*], de ezek főként olcsó löncshús tartalmak).
Pl. nagyon szeretem Eddie Murphy filmjeit, soha eszembe sem jutott hogy néger szegénykém. Pedig már pl. az Amerikába jöttem film is erősen torz világ volt (egyetlen fehér szereplő egy ügyefogyott takarító), de belefért, humor, egy mese.De később csinált (kimondottan amerikai és néger közönségnek szánt) olyan vígjátékokat, hogy csak kapkodtam a fejem: bunkó, altesti humor, a humora nem is vicces.
Így van ez.
Ha van néző, készítsenek annak a kisebbségnek, rétegnek is érdekes műveket, vagy olyan nagyértékűeket, ami lefed mindent, mert fimművészetileg ér valamit.[*] Sidney Poatie (északi néger nyomozó meglátogatja déli rokonait, ahol őt vádolják meg valami gyilkossággal, de szakemberként kimossa magát): régi film, zseniális és átjött... a mondanivalója ugyanis univerzális még attól, hogy rasszizmus bemutatás a kiinduló alap.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#54625216 #79 üzenetére
Ha a bliccelők miatt nem fér fel a fizető utas, az is bevételkiesés, mivel a pénz nem kerül át a BKK-tól a bliccelőhöz, hanem annál az utasnál marad, aki nem vette igénybe a szolgáltatást.
Még egyszer.
A szolgáltatást lopod. A fel nem férő által nem vett jegy a BKK vesztesége. -
válasz
#54625216 #79 üzenetére
"Lopás az, amikor nem fizetsz valamiért, amit annak a tulajdonosa, legyen az materiális vagy szellemi termék, pénzért akar eladni. Ennyire egyszerű, minden más csak önigazolás."
* Mi számít lopásnak?
* Bestof sorozat: mi számít lopásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest