Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj81
újonc
válasz Prowler #10158 üzenetére
Jysk Abildaa
Nekem is bevált egyenelőre. Valami karácsonyi extra akcio keretében 73 355 HUf ért hoztam el. Még egy led égősort is adtak mellé. Azonban amire én nem figyeltem oda, hogy az üzletben cipővel próbáltuk ki. Tökéletes volt, minimumra állítva (írták korábban, hogy vigyázzak). Hazaérve tapasztaltam, hogy épphogy leér a lábam, mert ügye nincs rajtam cipő -> 174 cm magas vagyok. Most lábtámasztóval használom és játékhoz szuper. Irodához épp elmegy. Én azért nem gépelek egész nap. Erre figyeljetek.
[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
válasz Prowler #10070 üzenetére
Egy hét tapasztalatai a Jysk Abildaa székével:
- A deréktámasz jól tart, nem gyengül el, nem deformálódik
- A karfák stabilak, nem süllyednek meg, oldalirányban viszont könnyen elforognak (ez lhet előny és hátrány is)
- Az ülőlap kellemesen széles, a kartámasz tartói nem szűkítik be, még széttett lábbal se tud hozzájuk érni az ember (pedig nekem elég széles a csípőm)
- Háttámla állító mechanika jól működik
- A fejtámlához mellékelt kis párna jól tart, nem lapul ki (főleg gaming közben használom ha kontrollerrer játszom, hátradőlve)
- Lábak, kerekek stabilak, jól gurulnak
- Magasság állító tartja a pozíciót, nem ereszkedett meg
- Semmi nyöszörgés, recsegés nem hallatszik a székbőlEgyenlőre ennyi, ha lesz még valami jelentkezem.
Természetesen nem azt akarom mondani, hogy ez a világ legjobb széke, de ebben a kategóriában ár/érték arányban jó választás lehet.Veremivadék Undorkutya
-
bunnyhu
senior tag
Barátommal beszélgettünk erről, hogy itt 4-500e ft-okat adtok székekért, és erre Ő pont ezt a yisk-es széket mondta ,hogy vett és idézem "beleültem és cseszett kényelmes". Szerintem nem volt rossz választás, lehet én is megnézem valamelyik nap.
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
Lokids
addikt
Nem is tudtam, hogy a Jysk árul ilyent. Ránézésre 1 az 1-ben olyan mint a Noblechair Hero vagy az Arenaracer Supreme. Azon se lepődnék meg ha ugyanabban a kínai gyárban készülnének. (tudom, hogy nem, de akkor is nagyon hasonlít)
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz Prowler #10053 üzenetére
Te tudod.
De vedd figyelembe, hogy a "gamer" székek nem ergonómikus székek. Amíg egy autóban megfelelőek, mert pozícióban kell tartania a vezetőt, addig gép előtt ülve 12 órán keresztül nem ideálisak.
Főleg fiatalok használják, akik bármilyen pozícióban ülnek is nem fog fájni tőle semmijük.
De te azt írtad, hogy már most is van fájdalmad a széktől.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz Prowler #10049 üzenetére
Ha már fáj tőle valami akkor ott komoly a gond. Azt cserélni KELL.
De pl itt is nézhetsz irodaszéket:
https://officeplaza.hu/irodai-szek/premium?infinite_page=2Vannak olcsóbban is. Esetleg valamelyik Unique szék jó lehet neked.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz Prowler #10043 üzenetére
Kicsit el kell keserítselek, ennyiért nincs olyan szék ami minden igényed kielégíti.
Mivel home office is lenne ráadásul napi 12+ óra, így én nem javasolnám a "gamer" székeket. Inkább egy rendes office chair lenne jó számodra. Viszont ilyent kipróbálás nélkül aztán végképp nem merek ajánlani.Lehet, hogy neked is egy Noblechair Hero (mindenképp szövet) lenne az elfogadható kompromisszum.
Szasanyi által említett Anda Seat-t pedig végképp felejtsd el. A kép alapján az oldalsó támaszok nagyon zavaróak lennének ha kicsit is szélesebb vonalon mozogsz.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
szasanyi
félisten
válasz Prowler #10045 üzenetére
Nem, csak az adatai és a vélemények alapján nézegettem az L-est de végül egy noblechairs HERO széket vettem (3 hsz-sal alább láthatod).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz Prowler #10043 üzenetére
Olyan méretben jó minőséget újonnan ennyiért... szerinteem nem lehetséges.Integrált deréktámasszal (szinte nem is létezik 150k alatt).Nézegessed a BF ajánlatokat, hátha vmi csoda folytán leesik a 150-200k-s szék(ek) valamelyike 120k-hoz közeli árra. Eddig ez volt a legjobb ajánlat, és neked is ideális lett volna (kivéve az árát).
[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KERESEK Arctic III 280 A-RGB (más is szóba jöhet, ha 280)
- AMD Ryzen 5 2600
- Ajazz AK680 Max Mágneses switch 0.1mm Accuracy!
- ERŐMŰ! Dell XPS 9510 - 15,6" 4K IPS touch / i9-11900H / 64GB DDR4 / 2TB NVMe SSD / RTX 3050 Ti 4GB
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS LED Gamer Monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest