Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
IKEA Markus szekem helyett keresnek valami komolyabbat nagyon max. 200k-ig. Ha alatta van valami jo, akkor ne tartsatok magatokban.
Home office-ban tolom, programozok.
A Markus hattamlajat neha igen kemenynek erzem, faj benne a hatam. Jo lenne valami emberbaratabb, a hatamhoz, gerincemhez jobban illeszkedo cucc.
Adottsagaimat tekintve 90 kg es 175 cm korul vagyok. Teherbirasat tekintve a szek jo lenne ha nem lenne kicentizve (na nem mintha szukseg lenne ra, csak szeretem, ha van a szekekben anyag).
Hintazni ne hintazzon, vagy be lehessen ugy allitani. A Markust is ugy hasznalom. Max 3-5 centit dol hatra a hatlap.
Alapelvarasom az allithato karfa (magassagban, oldaliranyban, illetve elore hatra lehessen tolni a karfa lapjat - ha ezeken kivul valamiben tobbet tud, az sosem hatrany.
)
A Markusnal, barhogy ulok, az alkarom jo resze mindig log a levegoben. Ezt egy normalis karfaval ki lehetne kuszobolni szvsz.
Legyen benne allithato derektamasz.
Lehetoseg szerint szovet legyen, mesh hatlappal, vagy zart is jo, de azert szellozzon, amennyiben lehetseges.
A Herman Millerek kiesnek a brutalis aruk miatt.
Az alabbiakat ki fogom probalni, ha irtok meg, hogy mit probaljak a fenti igenyek alapjan, akkor azt koszonom.
Az Antares szekekrol mi a nepitelet? A Boston H es a Lexington tetszik.
Gamer vonalrol a Noblechairs Hero-t neztem.
IKEA vonalrol az uj gamer MATCHSPEL-t nezem majd meg.Koszi a segitseget!
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged