Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Egyébként van valami haszna egy premium szék esetében ennek a garanciának? Most ha kapsz is 2 évet, nagyon kicsi az esélye, hogy valami galyra menjen szerintem 2 éveben belül, utána meg tök mindegy. Vagy nem?
Eseteleg lehet valami gyári hibás, de az meg jó eséllyel ki fog bukni sokkal hamarabb, de csak okoskodok. Én is használtan vettem, pici hibával, de full gyári csomagolás, új szag (broáf) megvolt, én spec pont nem izgulok a gari miatt, cserébe spóroltam vagy 40k-t.
-
hsoft
csendes tag
válasz
Bali222 #6639 üzenetére
Ez érdekes. Én is rendeltem egy bontott HERO-t, és most beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol megerősítették, hogy 2 év garancia vonatkozik a rendelt termékre. Ezek után kíváncsian várom, mi lesz a papíron, amikor átveszem. Fizetés előtt tuti, hogy le fogom ellenőrizni
-
Szia . A bontott csomagolás székekre általában , 3 hónapot ad a gyártó. Vagy esetleg 6 hónapot . Ők a nagykerek .
Aki többet ad , az a kisker , a bolt, az vagy kockáztat vagy erős stabil háttér cég és van alkatrész ellátás .
Mondok egy példát régebb a Tp link Reuter re volt cég aki 5 év garival adta , gyarto 3 ev garanciát ígért . Nagyon csúnya bukó lett a vége . Lehet adni 5 ev garit is egy termékre de ahhoz tényleg nagyon stabil cég kell legyen megfelelő alkatrész ellátással . -
Crna
csendes tag
Valaki tudna tippet adni, hogy Arenaracer székeket hol lehet megnézni, kipróbálni?
Leginkább a Supreme érdekelne. -
Bali222
tag
válasz
360xbox360 #6637 üzenetére
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.
Kicsit szokatlan még, hogy ennyire kemény, de jól tart.
Te is 6 hónap garanciával kaptad?
Egyébként előtte egy Trust GXT 707 Resto széket próbáltam, de vissza kellett küldenem, mert az ülőlapja kicsit szűk volt nekem és a combtámaszok nagyon összenyomták a lábaim. Alapvetően egy kényelmes szék volt, de max 1 órát. Pedig nem vagyok kimondottan nagy darab. 184 cm 78 kiló. -
Ispy
veterán
válasz
360xbox360 #6637 üzenetére
1.5 hónapja használok herot, az első 3 hét középkori kínzás, most már elvagyok benne órákat. Szóval nem esélytelen, hogy egyszer jó lesz.
-
360xbox360
tag
válasz
360xbox360 #6624 üzenetére
Rendeltem végül vasárnap egy bontott HERO Black Edition-t. Csavarok helyénél látszik, hogy volt már használva, de az ülőlapon és a háttámlán semmi nyom nincs. (Egyébként megkérdeztem a konzolvilágot és azt mondták hogy ezek vadonatúj székek, csak bontottan érkeznek. Hogy most hol volt már összeszerelve azt nem tudom.) Összeszereléssel megszenvedtem egy picit, van benne anyag rendesen. Első benyomásra egy utcai fapadhoz tudnám hasonlítani keménységre, de emiatt tart is mindenhol. A derék támasz nagyon jó.
-
akela91
addikt
Hali. Köszi, utánanéztem ezeknek is, de 190cm körülre már nem ajánlja sok hozzászóló.
Közben konzolvilagnal bontott szék akció van, így lőttem egy noblechairs Hero-t 114k-ert. Remélem jó vétel lesz, bár ez nem szövet, ettől független meggyőztek a neten.
-
formula01
senior tag
Esetleg erről mi a véleményetek?
https://edigital.hu/gamer-szek/trust-gxt-707-resto-gamer-szek-fekete-p814791
150 Kg teherbírást írnak, amit nehezen tudok elképzelni ilyen árban, de talán a 100 kg-m azért bírnia kellene, főleg, hogy fogyóban vagyok.
-
Madgamer001
csendes tag
-
formula01
senior tag
Fenti hozzászólásom még kiegészíteném annyival, hogyha a fenti keret nem élég, mi lenne az, ami a leírt felhasználásra és terhelésre ajánlható?
Illetve a fent leírt felhasználásra mi a véleményetek erről a székről?
45K-ért vállalható?
https://jysk.hu/dolgozoszoba/gamer-szekek/gamer-szek-nibe-fekete-piros -
formula01
senior tag
Sziasztok!
Milyen forgószéket ajánlanátok napi 8-9 óra munka, 2-4 óra játék, tehát átlagosan napi 10-12 óra igénybevételhez?
176 cm vagyok és kb. 100 kg.
A fejtámasz és karfa mindenképp elvárásom lenne.
A rászánt összeg kb. 50-70k. Ha szükséges kb. 100k-ig el tudok menni, de nem nagyon szeretnék. Lehet irodai, lehet gamer szék is, a legfontosabb szempont a tartósság és a kényelem.Előre is köszi a segítséget.
-
lentimacket
újonc
Sziasztok, 125-130 kg vagyok, milyen széket javasoltok napi 4-5 óra terhelésre? Keret max 50-60k
-
dudi6
senior tag
válasz
akela91 #6628 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok hozzáértő, de hasonló paraméterekkel (186 cm, 88kg) keresek én is napok óta. Ikea-s nincs raktáron, így valószínűleg német amazonról fogok rendelni. Ezt és ezt néztem ki, mfavour lesz belőle szerintem. Megnéztem jó pár youtube videót, ajánlják ezeket a székeket. Ilyet is veszek hozzá, így nem kell padlóvédő csak nem tudom 10 vagy 11 mm-s kell e?!
-
akela91
addikt
Sziasztok!
Ülőmunkára szeretnék irodai felhasználásra (home office) széket venni.
50-150k között nézelődnék, persze ha azt mondjátok hogy egy Ikea Markus tökéletes az igényeimre, akkor nem költök el 100k-t feleslegesen.Tulajdonságaim: 190cm, 85kg, szar székbe és ágyba hátfájós vagyok
Igényeim:
- napi 8 óra használatot bírjon
- ne legyen az egész bőr/műbőr(háttámla semmiképp), szeretem a textiles, lélegzős székeket
- magasan is tartsa a hátam (fejtámla nem feltétlen szükséges, nem elvárás)
- kinézet nem számít abszolút, az ilyen gamer csilivili dolgok inkább hátrány mint előny, persze ha pont gamer szék a legjobb az elvárásaimra, akkor az lesz.Mit ajánlanátok?
-
Crna
csendes tag
Sziasztok!
Arenaracer és Noblechairs székeket hol lehet össze szerelve megnézni és kipróbálni? -
válasz
360xbox360 #6624 üzenetére
Szia!
hívd fel a konzolos céget és kérdezd meg tőlük . Szerintem csak ők tudnak választ adni hogy mit árulnak .
-
360xbox360
tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata az ilyen bontott székekkel? Jól értem, hogy erre is vonatkozik 2 év garancia? [link]
-
Nem hinnem hogy bármelyik cég átvállalná a futár költséget . 30 kg széknél belföldön is közel 7000 Ft költsége van . Külföldre meg pláne , több tízezer forint is lehet .
ha csak nem tudod velük megbeszélni és levonják a csomagküldés árát.
Tisztességes amiért visszaveszik , de az is tisztességes elfogadott kell legyen hogy a költségeket ilyenkor az ügyfél állja . -
pdr755
aktív tag
Üdv!
Valakinek Diablo visszaküldésével van már tapasztalata? Ma írtam nekik e-mailt egyelőre még nem válaszoltak. Vissza kell majd küldeni Lengyelországba ahonnan jött vagy van magyar visszaküldési címük is? Nem mindegy, mivel azt írják hogy a költségét nekem kell fizetni! -
Alg
veterán
3 centis asztallappal pont 123 centi lesz a 120-ból. Pl. egy szép táblásított tömörfa lap rá
-
hsoft
csendes tag
válasz
dragon1993 #6615 üzenetére
Tapasztalatom nincs, csak én nagyjából ezt néztem ki magamnak.
Az asztallap - szerintem 25 vagy 38 mm vastagságú kell - 15-25k / m2, de erről egy közeli lapszabászat tud pontos leírást adni. Én úgy kalkuláltam, hogy kb 100k-ból ki tudom hozni magamnak a 60x180-as asztalt. Mivel a keret még nincs meg rá, így csak egy kidolgozatlan terv. -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Otthoni munkára keresek irodai széket, napi 8-10 órára. Keret kb. 80-100 ezer Ft.
186 cm, 88 kg vagyok. Volt egy Ikeás Markus székem, szerettem, csak kicsit rövid volt az ülőfelülete. Mit ajánlotok? Jöhet új, használt, külföldről...Elektromosan állítható asztalt is keresnék(ilyesmit), ha esetleg tudtok azt is megköszönném. Ezeket néztem:
Ikea jaervfjaellet , Ikea karfa nélkül , Amazon Sihoo , Amazon Amilz , Amazon mfavour , Amazon Cedric , esetleg még egy ilyet -
Lottheus
tag
Hali, a két hete rendelt Secretlab Titan Evo 2022 tegnap megérkezett.
Egy Arozzi Enzo volt az előd, és lehet hogy ez a szék 3x annyiba kerül de funkciókban is 3x annyi a tudása
Masszív, jó a tartása, az újfajta háttámasz erős, jól állítható minden. Én regular sizeban vettem (186cm, 77kg paraméretekhez teljesen passzol is.)
Remélem ez is lehúz egy jó 8 éves szolgálatot nálam😜 -
evrynet0
csendes tag
-
moonster
tag
Sziasztok!
Keresénk én is széket, napi 4 -6 órás szg előtt töltött időre.
110kg körül vagyok. Inkább vennék szövetest és olyat, ami tud szinte függőlegesen is állni.
A KRING székekről kevés vélemény találok, pedig van egy olyan, ami felkeltette az érdeklődésem. 50K max a keret, ha lehet.
Kring Fabric
Az ülőfelület szélessége és a szélein lévő ferde részek keménységére vagyok kiváncsi. Az csak szivacs lehet, vagy fém/müa?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest