Hirdetés
- VR topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Felhívtam őket, és nagyon-nagyon pozitívak a tapasztalataim.
Egy kedves, hozzáértő hölggyel beszéltem, aki nem akart lyukat beszélni a hasamba, nem akarta a legdrágább széket "rámerőltetni", sőt az igényeimnek megfelelően még olcsóbbat talált megfelelőnek, mint amit én kinéztem.
Kiderült, hogy ők szék szervizeléssel is foglalkoznak, és olyan modelleket tartanak készleten, amelyek esetében jó esély van arra, hogy nem kell a garanciális ügyintézéssel vesződniük.
Elmondta, hogy a magyar piaci igényeknek megfelelő típusokat tartják csak, ezért nem biztos, hogy Emagra Butterfly lesz náluk készleten. Amúgy ők a hazai importőrei a gyártó termékeinek. De a fentiek miatt nem minden modellt rendelnek.
Már azért sem, mert - és ezt nagyon érdekesnek találtam - jelenleg kb. 50 eladott hálós székre jut 1 "tömör" típus.
Tehát honfitársaink manapság a hálós székeket keresik, nem pedig azt a szövet bevonatos fajtát, amit én is keresek.
A "Boston H", a magas, állítható magasságú háttámlájával például megfelelőnek tűnik nekem.
Aztán még az is lehet, hogy egy "Spinalis Ergonomic" lesz a választásom.

Amit olvasni lehet az élettani hatásáról, már önmagában jól hangzik. Ráadásul élettartam garanciát vállal rá a gyártó....
A "gamer székekről" és a "mindenes üzletekben" széket vásárlástól viszon jóindulattal lebeszélt a hölgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest