- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmunRa
senior tag
válasz
üzenetére
IKEA nem a megbízhatóságáról híres. Az én székem 3 év alatt teljesen gajra ment.
A szövet is a mechanika is. Az több láb eltekeredett, az egyik ki is tört. Nem a görgő, hanem a merevített tartó. A borítása porlad. Én is az Reiter felé veszem az irányt.A munkahelyen 12 éve 30k körüli székek tökéletes állapotban vannak. Két széken kell karfát cserélni, de 12 év után is kapható hozzá.
IKEA-ba komplett étkezőt vittem vissza. A konyhabútor frontlapokat is 3x cserélve lett csak hibamentes.
Az KIKA-val nem volt nekem még bajom. Oda akkor mentem amikor a cuccokat visszavittem az IKEA-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
LLKobe