- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Forrmell.enn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
"...arra utaltam vele, hogy többségében az értelmes dolgok vesztésre vannak ítélve, és a hülyeség győzedelmeskedik, például azzal hogy Edison-t emlegeted, máris aktív részese vagy a kontraszelekciónak, mert Edisonról már az enciklopédiákban is beleírták, hogy széltében hosszában lopta a találmányokat, így még azt is csak azért kötjük a nevéhez, mert hozzájegyeztette és senkinek nincs kedve vele szarakodni, hogy megtalálja ki találta fel azt amit Edisonnak tulajdonítasz. ..."
Ebben a történetben mi az értelmes dolgok értékvesztése!?
Edison felismerte, hogy vannak évtizedek óta alvó találmányok. A találmány tulajdonosa a szabadalommal nem foglakozott. Nem tudta hasznosítani.
Szerinted ilyen esetben mindörökre le kell mondani az alapvetően jó ötlet felhasználásáról?
Edison megértette az ötletet és meg tudta valósítani. Ez is egy teljesítmény. Többet adott nekünk, mint az alvó találmányok tulajdonosai együtt véve.
Később fordult a kocka. A találmányokat nagy általánosságban kezdték megfogalmazni.
Otto a benzinmotort általánosabban fogalmazta meg. Diesel a saját megoldásának szabadalmaztatásánál problémába ütközött.
Ma eljutottunk oda, hogy egy él lekerítése már szabadalmi oltalmat kaphat.
Ez a hülyeség győzedelmessége, nem Edison tevékenysége.Amúgy elnézést.
Tudtam, hogy Edisonra ugrani fogsz. Ezért említettem mellé Einsteint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezetékes FEJhallgatók
- PHP programozás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest