Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Ezt úgy adtad elő, mintha max 1 órája történt volna!
-
Kígyó
senior tag
Rájöttem, hogy az az előnye a kereső hiányának, előkerülnek ezek a régi mókás topicok! :C
-
Kígyó
senior tag
''A buta férfiak hisznek leginkább a nöi butaságban.''
Hát nem tudom. Sztem ez nem igaz! Sőt! Gondolj bele! Egy buta férfi simán összejön egy buta nővel, yo esetben észre sem veszi, hogy a nő milyen sötét! Akár bolgogan is élhetnek, amíg... De egy okos férfi...
Persze ez fordítva is igaz. Mármint okos nő, buta férfi.
Én még azt vettem észre, hogy vagy több a buta nő, mint a buta férfi, vagy csak róluk jobban ordít!
Ez a sztori még gimi másodikban történt:
Német óra, fordítunk csoportokban. Én lényegesen jobb voltam németből, mint a többiek, ezért mindent tőlem kérdeztek! Az egyik csaj (akkor még barna volt, mostmár szőke :D) egyszercsak odafordult hozzám és halál komolyan megkérdezte, hogy: ''Mit jelent az, hogy Stuttgart?''! Én akkor kerültem oda, észrevettem, már hogy sötét, de hogy ennyire! Először nem tudtam eldönteni, hogy komolyan gondolja-e, mert az arcán azt láttam, hogy halál komolyan gondolja, de ezt annyira durvának találtam, hogy nem akartam elhinni! Miután magamhoz tértem, és ötször rákérdeztem, hogy ez most komoly-e, meg mondtam hogy ne szórakozzon velem, közöltem vele, hogy egy város! Erre ő tisztára meg volt sértődve, hogy miért nem tudtam rögtön elmondani, és hogy ő ezt honnan tudja! Persze, ha ez az eset kicsit később történik, akkor már meg sem lepődöm!
Másik sztori, ugyanez a nő, egy-két évvel később, angol órán:
Barna szemem van, kék kontaktlencsém volt. Be bírtuk padtársammal neki adni, hogy ez az eredeti szemszínem, és eddig hordtam barna kontaktlencsét!
Ilyen beszólásokat, sztorikat én még csak nőktől, nőkről hallottam!
Szóval nem tudom, hogy értetted pontosan ezt mondatod, de gondolom nem úgy, hogy leginkább a buta férfiak, hiszik, hogy csak buta nők vannak! Ha mégis, akkor nem szóltam!
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest